Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Kako su nam uzeli Božić.... No. 900!!!

Nemam volje kopati po Facebooku (čujem da su mi djeca unutra, ništa čudno), makar me stalno netko zove, no, recite mi što da učinim da se pridružim prosvjedima protiv zabrane svega u vezi Božića - kako nam to lijepo zabranjuje premijer.

I dalje me ljute neke stvari - i nakon što je pojeftinilo gorivo nekoliko puta, svi se prave mutavi i ne pojeftinju ama baš ništa drugo!!

A sve je poskupljivalo nadebelo zajedno sa benzom, dizelom i ložom!

Drugo - ako se veli recesija, ne kupuje se, onda bi i cijene (klasična priča ponude i potražnje) morala padati. Još niš' ne pada. A svi mašu s otkazima!

Treće - prslatki nam premijer sigurno u planu za reprezentaciju ili kako god se ta stavka zvala ima para za božićni domijenak (inače ne bi bilo ništa od krkanja ako na vrijeme ne osiguraš pare), pa me sad zanima - na šta će potrošiti tih nekoliko desetaka tisuća kuna ili koliko bi to već moglo koštati.

I ostala ministarstva.

Drugo bi bilo da je rekao - "oprostite, nema domjenka, neka tih - recimo 50.000 kuna ide u tu i tu svrhu". Ili su već "zapili i zajeli" domjenak nasamo...

Pa će sad biti svaka lokalna fešta - izdaja naroda i domovine...

I dalje sam za besplatne knjige! Naše školstvo je daleko od besplatnog. No, plaćanja izleta, posjeta muzejima, svih onih testova, zadaćnica i poneke dodatne radne bilježnice mi se čini kao manja svota novaca nego napad na kućni budžet krajem kolovoza spiskom od po tri knjige, dvije zbirke i dodatnih atlasa i ostalog po predmetu..

A da bi parkiralište sabornici mogli i sami plaćati - bi. Oni koje ne vozi posebni vozač. Tima pretpostavljam ne treba grijana garaža....

Hvala, hvala - post broj 900!!

Ja ko' Bandić... he he.. cerek


Post je objavljen 17.11.2008. u 15:58 sati.