Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Skijanjeeeeeeeeeeeee

Zbog veeeelikih obaveza ovog vikenda (svatova i krštenja njamiparty) nisam bila u mogućnosti pratiti sportske događaje tuzan. Jedino sam jučer ujutro pogledala prvu vožnju slaloma u kojoj me Ivica oduševio. Odlično je odvozio, i na kraju (druge vožnje) završio na 5. mjestu. To je odličan rezultat za početak, a kasnije će biti i bolje.

Naravno, prelazim na nogomet belj. U Hnl-u veća iznenađenja pripremili su vinkovčani Dinamu i Zagreb Belupu. Dinamo je od Cibalie izvukao bod, a Slaven je u Zagrebu ostavio sva 3. Hajduk je pobijedio Rijeku i diže se iz "krize", a bodove je pokupio i Zadar pobjedivši Šibenik 1:0.
U engleskoj ligi Arsenal i dalje gubi, i više je nego očito da su u krizi. Može Wenger govoriti što god želi, ali njima nije ni loš dan, ni loši suci nego im je loša igra. A izgubio je i Tottenham, a Luka se ozlijedio tuzan. Srećom ništa teže. Chelsea i dalje pobjeđuje pa Liverpool ne može izbiti na 1. mjesto eek.
U Bundesici ima svega. Schalke je izgubio od Bayera, a Ivan je dobio punih 0. minuta na travnjaku i sada službeno izgovaram ove riječi: Želim da Ivan ode iz Schalkea. Volim Schalke, i super je bilo ali mislim da je vrijeme za promjenu. Schalke je ovim poratom pao na 8. mjesto ljestvice. Vodeći je upravo Bayer Leverkusen, a Bayern Munchen je na 3. mjestu. HSV je 5., a do tog mjesta ga je doveo poraz ovog vikenda. Bilo je 2:1 a počasni gol za Hamburg je postigao naš Mladen Petrić yes.


Post je objavljen 17.11.2008. u 12:52 sati.