Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lanajuurcevic

Marketing

BIOGRAFIJA LANE JURČEVIĆ

Lana Jurčević glazbom se profesionalno počela baviti 2003. godine. U trenutku pojavljivanja na sceni, odmah je izdala svoj prvi album simboličnog naziva “Lana” koji je sadržavao 10 pjesama Lanine ekskluzivne autorice Milane Vlaović koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u glazbi, pisanju pjesama i jednu pobjedu na Dori. Surađivala je sa eminentnim producentima u Hrvatskoj poput Nikše Bratoša, Predraga Martinjaka Peggy-a, Ante Pecotića, Muca Softića i imala duet sa Severinom “Rođena da budem prva”. Nastupala je na Radijskom festivalu, sa svakom pjesmom ulazila u finale i dobila nagradu za “Medijski najinteresantniju osobu” 2005.

Na Dori je postizala velike uspjehe i iz godine u godinu, njezina karijera napreduje uzlaznom putanjom i sve sigurnije zauzima svoje mjesto. Sa pjesmama Odlaziš, Otkad te nema, Najbolja glumica, Ovo nije istina i Prava ljubav ( u duetu sa Lukom Nižetićem), otvorila je put prema novom, drugom albumu pod nazivom “1 razlog” (u izdanju Hit records-a) po pjesmi sa tog albuma, koju je producirao Boris Đurđević iz grupe Colonia. Lana je velik dio svog života posvetila glazbi i svemu što ona predstavlja. Nastupa i održava samostalne koncerte, gostuje po Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji...

Uz sve to, Lana je i studentica faklulteta Političkih znanosti u Zagrebu, smjer novinarstvo. Ovom web stranicom htjeli smo Lanu približiti svima koji prate i koji će u budućnosti pratiti njezin rad i prikazati je onakvom kakva je; mlada, optimistična, vedra i jednostavna
Ples sa zvijezdama 03.11.07. Ples sa zvijezdama 10.11.07. Ples sa zvijezdama 17.11Ples sa zvijezdama 24.11.07. Ples sa zvijezdama 01.12.07. Ples sa zvijezdama 01.12.Ples sa zvijezdama 08.12.07. Ples sa zvijezdama 08.12.07. Ples sa zvijezdama 15.12.07.
Ples sa zvijezdama 15.12.07. Ples sa zvijezdama 22.12.07. Ples sa zvijezdama..
Inače Lana mi je uzor u mom životu…..Vrlo je talentirana za ples, pjevanje…Takve osobe mi se jako sviđaju…..Vrlo je zabavna….Nastupala sam s njom kada se otvarao novi konzum u Sarajevskoj ulici…..Jako smo nas dvije dobro otpjevale pjesmu «Ovo nije istina»…..O njoj se u novinama pišu samo dobre stvari…Ona je slavna, ali ne koristi tu slavu kao npr. BrItney Spears…Lanu još nikada nisam vidjela u novinama pijanu, nadrogiranu i da ju vode vezanu za kolica kao Britney…..Jako se trudi ostvariti sve što je pred njom….prošle godine Lana je skoro pobjedila u televizijskom šou «Ples sa zvijezdama»Mislim da Lana zaslužuje svojim humanitarnim radom, otvorenošću iskrenošću i raznim uspjesima biti uzor svim mladim tinejđerima….Jako lijepo izgleda a i pjeva…Čak sam njenu pjesmu odabrala za showtime ali na žalost nisam prošla…Htjela sam postati pjevačica ali taj san nikako da mi se ostvari…Imam iza sebe puno estradnih zvijezda s kojim sam nastupala…Ali mislim da niti jedan/jedna nije kao Lana Jurčević….Volim glazbu iz sveg svog srca samo mi je žao što nisam imala bodove da se upišem u glazbenu školu…Inače se bavim glazbom od 4 razreda osnovne škole…išla sam i na školski i na crkveni zbor….Uvijek sam spadala u grupu «B» u crkvenom zboru….to je kod profe značilo da imam glas za pjevanje i da spadam u prvi glas….Otišla ja totalno od teme….OVAJ POST POSVEĆUJEM LANI JURČEVIĆ-MOM UZORU U ŽIVOTU!!!!!Živjela glazba!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

Post je objavljen 16.11.2008. u 13:10 sati.