Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gusarskabanda

Marketing

Vrijeme darivanja...

Image Hosted by ImageShack.us

... je za sad aktuelno uglavnom samo sa virusima i bakterijama.

Mi smo naravno, već pokupili prvu rundu. Pa zašto čekati kad možemo odmah, kaj ne. Tako je propao moj vikend plan sa odlaskom do frendice u Minhen, propalo druženje, poslovni razgovori i sve što je bilo planirano. A i iz vrtića su me zvali ranije, što moram priznati je poprilično šokantno kad morate juriti navrat nanos van plana i programa, a bila sam u skroz drugom filmu. Sad sam u trećem, među uspavankama i sličnim temama.

Uglavnom sam obnevidjela od nunanja, masiranja i draganja čitavu noć jer je bolesno gripozno djetešce čitav dan prespavalo pod opsadom temperature i iznemoglosti, zimice i opće slabosti, a onda cijelu noć kenjkalo i vrtilo se u bolovima po cijelom tijelu i bližoj okolici i zahtjevalo apsolutno svu pažnju.

Sreća što blizanci nikad nisu bolesni u isto vrijeme jer ne znam kako bi čovjek tj žena, sredio dvoje cendrave i temperaturične djece odjednom, to bi bil hakl na kub. No valjda su se dogovorili kad će ko biti prvi, a kad drugi...

Idem sad iskoristiti priliku dok se sniva, da i ja ulovim koji mirni trenutak ako opet krene havarija u sitnojutarnje sate kad mi se najviše spava i najmanje sam uračunljiva...
Osjećam se puno gore nego ovaj siroti puž golać tu na slici...


I ne zaboravite pogledati novi post na našem zajedničkom blogu - Vratimo Hrvatskoj osmijeh i pridružiti se sa vašim komentarima i mišljenjimaPost je objavljen 15.11.2008. u 21:50 sati.