Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

saranghae - volim te


Kao što neki znaju u zadnje vrijeme gledam Korejske drame, filmove, emisije itd...naravno sa engleskim prijevodom. U školi sam učila njemački jezik i engleski sam se koliko toliko sama naučila, uz televiziju i internet naravno. I tako malo po malo sam počela učiti i Korejski...našla sam neke stranice na netu i lagano se učim.
Zainteresirala me ta zemlja jako...njihova kultura, jezik...ma sve. Oduševili su me svojim humorom. Mi smo vrlo krut i hladan narod nasprem njih.

Gledam ja i japanske i kineske filmove ali nekako se uvijek vračam korejskima...

Iznenađuje me činjenica da ljudi kojima kažem kaj gledam i kaj želim učiti mi se smiju...zašto? Zar je loše znati neki strani jezik a da nije engleski?

Planiram upisati tečaj engleskog jezika tako da ga svladam kako treba jer ovo kaj sam sama uspjela naučit nije na razini onog što želim znati...želim više, tako da mogu lakše učiti korejski. :)

----------------------------

U zadnje vrijeme mi se ništa posebno ne dešava u životu...nekako mi je sve stalo...zato valjda i imam potrebu nešto promjeniti...nešto naučiti...novog..
Zadnjih 9. godina borim se samo oko posla i financija...zatim, zadnjih 4. godine oko firme....sebe sam totalno izostavila iz svega...valjda nije kasno da poradim na sebi? Kaj ne?

-------------------------------

Pjesma s predivnim pripjevom.

G.O.D - saranghae geurigo kiyukhae ( I love you remember)



---------------------------

U zadnje vrijeme ne pišem blog...baš me je Polovica pitao zakaj....hmmm...ne znam...možda zato kaj nemam kaj pametnog napisat. Stojim na mjestu...dok se pomaknem...javim se...

---------------------------

Ahnnyongikahseyo ---- do sljedećeg puta :))


Post je objavljen 15.11.2008. u 18:52 sati.