Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hnl-nogomet

Marketing

15.kolo prve hrvatske nogometne lige

Croatia-Inter

Predsjednik Croatie potjerao je Polovanca,Agića i braću Petrović u drugu momčad.To će sigurno utjecati na igru Sesvećana jer su to iskusni igrači,tako da treba vidjeti šta se može bez njih.Ako nastave kao zadnjih četiri-pet kola, biti će im teško protiv Intera koji igra dobro,i ako ponovi izdanje kao protiv Rijeke u prošlom kolu mogu i do pobjede.

Cibalia-Dinamo

Cibalia sa novim trenerom Stankom Mršićem dočekuje Dinamo i mislim da će upisati i sedmi uzastopni poraz.Teže krštenje Mršić nije mogao poželiti,a i u budućnosti ga čeka težak posao da Cibaliu izvuče iz krize.

Zadar-Šibenik

Šibenik sa strašnom serijom dolazi u Stanove,Zadru koji doma ima dvije pobjede i remi u zadnja tri kola.Šibenik bez Zeca će teško do pobjede,a i Govićev nastup je upitan,tako da je remi nekako najizgledniji osim ako Zadrani ne odigraju primjerice kao protiv Hajduka a to moju jer imaju igarače s kojima ne zaslužuju biti na dnu ljestvice.

Varteks-Osijek

Već mi se nekako čini da Varteks odigra onako kako je Mumlek raspoložen,a da li će i njegova genijalnost biti dovoljna protiv sve boljeg Osijeka.Rekao bi podjednake momčadi sa dosta mladih igrača i nekoliko iskusnih,tako da je jako teško prognozirati kome će bodovi.Varteks je domaćin pa je mala prednost na njegovoj strani.

Zagreb-Slaven Belupo

Slaven me razočarao u prošlom kolu kad su izgubili kod kuće od Varteksa jer sam mislio da je to nemoguće.Još jedan susret u kojem je sve moguće,rekao bih Slaven bliže pobjedi ali samo ako će igrati kao u najboljim izdanjima.A Zagreb?u lošoj su formi i dosta se toga mora poklopiti da pobjede ali do remija mogu.

Hajduk-Rijeka

Hajduk je odigrao odlično prošlo kolo,a i vraćaju im se Ibro,Kalinić i kapetan Andrić.Rijeka sasvim suprotno,loše.Anas Sharbini nije zadovoljan sa svojom pozicijom na kojoj igra pa je došlo do iskrica između njega i trenera.Baš u najgore vrijeme kad gostuju na Poljudu i teško će se izvući bez poraza.










Post je objavljen 15.11.2008. u 16:18 sati.