Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hidas

Marketing

"Jelka 100%" by Eko-Zadar; Zajedno za očuvanje šuma / "Finnish Fire Tour" 16.11.Zg.,Boogaloo!

Eko-Zadar - Nives i Atana cool
Photobucket

JELKA 100%
Predsjednica udruge „Eko - Zadar“ Atana Grbić - Martinović i voditeljica projekta „Jelka 100%“ Nives Rogoznica predstavile su na konferenciji za novinare projekt koji promičući očuvanje šuma za cilj ima potaknuti građane na izbjegavanje korištenja posječenih jelki u svojim božićno-novogodišnjim dekoracijama.
Projekt „Jelka 100%“ edukativnog je karaktera i prije svega usmjeren prema mladoj generaciji – srednjoškolcima. Stoga će ravnateljima ili predstavnicima petnaest zadarskih srednjih škola u prvoj polovici prosinca biti donirane „jelke“, odnosno mali cedrovi u lončanici koje je osigurao rasadnik Hrvatskih šuma „Piket“ u Zemuniku. Osim škola, čiji su ravnatelji spremno prihvatili sudjelovati, pozivu „Eko-Zadra“ na „održivo obilježavanje blagdana“ spremno se odazvao i Arsenal, te će u sklopu božićno-novogodišnjeg nakita također koristiti „jelke“ u lončanici.

Projekt „Jelka 100%“ do sada su financijski poduprli Raiffeisen bank s 5.000 kuna i Zadarska županija s 1.698 kuna, a njegovoj realizaciji savjetodavno će doprinijeti gradsko poduzeće „Nasadi“ d.o.o – Zadar. Gđa. Mirna Petricioli osigurat će savjete o načinu održavanju cedrova u lončanici i uvjetima kasnije sadnje, ali i savjete o održavanju drugih stabala koja mogu poslužiti kao božićna „jelka“. Medijsku kampanju za kupnju božićnih drvaca u lončanicama u formi objave tiskanih reklamnih poruka, odnosno audio spota, tijekom prosinca će osigurati medijski pokrovitelji Zadarski list, Radio 057 i portal 057info.
www.ekozadar.org

Korpiklaani - Keep on Galloping
Uništavačima stabala Šumski klan prijeti sljedećim mjerama:
naughty


FINNISH FIRE
Nakon prošlogodišnjeg koncerta sa kojim su svepopularniji finski folk metalci Korpiklaani oduševili sve prisutne, ova nam družina veseljaka ponovo dolazi u zagrebački Boogaloo i to u sklopu europske turneje pod nazivom "Finish Fire" gdje ih prate još tri zanimljiva finska imena; Battlelore, Falchion i Kivimetsän Druidi.
Korpiklaani stvaraju svoju glazbu na temeljima tradicionalne glazbe u kombinaciji sa modernim rockom i metalom koristeći tradicionalne instrumente i napjeve. Zbog svojeg veselog izričaja Korpiklaani glase za jedne od najzabavnijih bendova današnjice pa su tako njihovi nastupi uvijek urnebesna zabava te ih se slobodno može svrstati u "isti koš" sa The Pogues, Dropkick Murphies, Real McKenzies i sl. Korpiklaani na ovoj turneji promoviraju svoj posljednji vrlo hvaljeni album "Korven Kuningas" (Nuclear Blast / Trolik).
Battlelore su također vrlo cijenjeno finsko folk metal ime koji će po prvi puta gostovati u Hrvatskoj i predstaviti svoj novi, peti album "The Last Alliance" (Napalm Rec. / Trolik). Njihova je glazba puna epske tematike koju vrlo uvjerljivo dočarava kontrast prekrasnog ženskog vokala pjevačice Kaisae i brutalnog "growl" vokala pjevača Tomija.
Nove snage finske metal scene Falchion će također gostovati u Hrvatskoj po prvi puta i predstaviti svoj novi, drugi album "Cronicles Of The Dead" (Massacre Rec. /Trolik).
Finski symphonic folk metal bend Kivimetsän Druidi će se zagrebačkoj publici predstaviti svojim debitantskim albumom, koji će krajem listopada biti objavljen za kuću Century Media. Također će uz novi materijal u Zagrebu predstaviti i novu pjevačicu - Leeni-Mariu Hovilau.
Početak koncerta je najavljen za 20:00 sati a cijena ulaznice je 120 Kn u pretprodaji i 140 na ulazu dvorane.
Pretprodajna mjesta: Planet Music - Ilica 37, CD Shop Kovač - Masarykova 14, Metal Bar Runa - Opatička 5, Boogaloo - Av. Grada Vukovara 68.
Rezervacije ulaznica po pred prodajnoj cijeni za posjetitelje izvan Zagreba: tomi@twilight-mag.net

www.korpiklaani.com
www.myspace.com/korpiklaaniofficial
www.battlelore.net
www.myspace.com/battleloremusic
www.falchionband.com
www.myspace.com/falchionofficial
www.myspace.com/kivimetsandruidi
www.kivimetsandruidi.com
www.myspace.com/finnishfire
www.myspace.com/soundofliberation
www.soundofliberation.com
www.twilight-mag.net


Post je objavljen 15.11.2008. u 15:17 sati.