Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ggirry2

Marketing

mian mian: bombon


opet jedna kineska dekadentna štorija iz 90-ih. počinje seksom, nastavlja prostitucijom i utapanjem u drogama, zatim ne baš uspješnim liječenjem u klinikama, čudnovatim oblicima seksa, vraćanjima u rana traumatična djetinjstva ispunjena seksualnim devijacijama pubertetlija (aha, sad imamo opravdanje) ............
dođe mi žao današnjih kineza i kineskinja. što će biti od ove zemlje? očito im se gradovi raspadaju u svjetlosno brzoj globalizaciji koja proždire tisućljetnu tradiciju.
čini mi se da knjige ovog tipa postoje i opstaju samo zato jer je mjesto radnje kina. a to više nije fora. skužili smo. zapadna kultura je i njih osvojila.

pročitao sam točno 160 stranica od 258 i onda konačno odustao. nisam mogao dalje. heroin je zlo. da da skužio sam.

karakteristični citati:
"u zahodu restorana uhvatila sam njegov penis i iznenada se uznemirila kad sam shvatila da gotovo nikad nisam preuzela inicijativu s njim. Bilo je to 1992. godine, imala sam 22 godine, a bila sam tako beskorisna."

"povremeno je slijedila svoj nagon i otišla s mušterijom ravno u sobu, na brzinu mu svukla hlače i stavila njegov penis u usta. znala je rukovati s penisom."

"zbog svoje teške astme mogla sam po stezanju u prsima procijeniti koliko je neka pošiljka heroina razrijeđena s, recimo, otrovom za štakore ili insekticidom."


p.s.
knjiga uopće nije erotična, ako vam je to možda palo na um.


Post je objavljen 14.11.2008. u 22:19 sati.