Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fatamorganaspuzve

Marketing

Od A do Željeza!

Mislim da je nemoguće da niste čuli da mi je u subotu bio najbolji dan od kada pamtim. Bila sam na prosvjednom koncertu za Luku, i između ostalog pjevala je Adastra. Aposolutno je nemoguće da vam nisam ispričala. Slikala sam se s Jeronimom. Napisao mi je na autogramu Za Martu. Znam, tako piše svakome. Ali piše mi Za Martu, Jerko- Adastra. Bila sam u backstageu i gledala ga kako svira na onoj svojoj gitari. I kako pjeva. Pričali smo s njim. Reko je Klari da treba piti kruškin sok. Jer su joj se ruke tresle dok nas je slikala. Jer pije previše kave. Da, slikali smo se. Dakle zagrlio me. Awwwww. Malo pretjerujem. Nisam toliko luda za njima ali znate. Euforija malo :p Njah njah. >.<

Stvar je u tome da on šalje takvu dobru poruku mladima. I da napomenem da Adastra nije profitirala iz tog koncerta. I uglavnom, Gobac je zakon. S njim sam pričala ko da se poznajemo sto godina. I nakon tog divnog koncerta, izašli smo vanka da malo proslavimo rođendan, spojili smo Dorin i Bigicin i nekako se našla i Klara u toj priči. Kupili smo Klari i Dore plišance. Klarin se zove Chris Martin, haha ^^. Subota je bila zakon.

I moje nebo sad je posoljeni zrak, a moje more razlivena tinta. I zato pjevam, da ne pojede me vrag. Da nisam ovo ja bi bio biljka.
Sestra mi je na interliberu dobila Gibinu biografiju. S devedeom. Zakon. Gibo je car.
Znate pjesmu Miley Cyrus, 7 things. Miley mi je baš nekako droljasta, malo onako
-uu ja sam mala američka curica i pjevam pjesmice ulala.

Ne znam, malo se nekako prenali. Ali pjesma...aaa. te riječii. Koja brutalna istina. ˇˇ
naježim se kad ju slušam. Ona je bila sa onim najmlađim Jonasom. Nickom. I kao ta pjesma je o njemu. Šta god. Jonas Brothers su na isti kalup.
- Uuu mi smo mali dečkićipredrčići za nama curice vrište ulala.
Ali šta je je, fora im je ona pjesma Burning up. A pederi..xD

Svačije je pravo živjeti!
Volim vas ljudi, budite mi dobri jer..život je lijep :)
Mwah.


Marta.


Post je objavljen 14.11.2008. u 17:45 sati.