Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mileycyrusweb

Marketing

Bahata Miley Cyrus pokušava dobiti otkaz iz serije koja ju je proslavila

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


MILEY CYRUS, 15-godišnja Disneyjeva zvijezda i naslovna heroina teen-serije "Hannah Montana", koja je do pozornosti šire javnosti došla tek svojim provokativnim fotografijama iz kućne radionice, ima velikih planova za daljnju karijeru. No oni, čini se, ne uključuju "gubljenje vremena" na snimanje serije koja ju je proslavila. Prema iskazu svjedoka, Miley i njezin otac, glazbenik Billy Ray Cyrus, na setu se ponašaju kao dive s čudnim prohtjevima, a sve u nadi da će producenti nogirati Miley iz serije.

Bahato ponašanje teen-zvijezde i njezina oca na setu "Hannah Montana" navodno je izazvalo pravi rat. Miley neprestano priča o tome kako želi da je producenti serije otpuste kako bi se ona mogla koncentrirati isključivo na pjevačku karijeru, a očito uživa i potpunu potporu oca Billyja Rayja, koji ju je uvjerio da pjevanje donosi mnogo više novca i slave od uloge u Disneyjevoj seriji. Kako bi se pobrinuli da Miley dobije otkaz (jer bi svojevoljno napuštanje serije za sobom ponio i obvezu naknade štete producentskoj kući), Miley i Billy Ray na setu "Hannah Montane" ponašaju se bahato i bezobrazno, imaju nemoguće prohtjeve, živciraju ekipu sa seta i neprestano odgađaju snimanje, što producente košta i živaca i novca.

Billy Ray prošlog je tjedna medijima izjavio daće Miley u seriji ostati još samo dvanaest epizoda, nakon čega ima namjeru fokusirati se na gradnju glazbene karijere, a s televizijskom zasada prekida. Ova je izjava toliko naljutila Disneyjeve čelnike da su putem odvjetnika kontaktirali Mileynog agenta te insistirali da razmažena tinejdžerica odradi sezonu, koja ima ukupno 24 epizode, do kraja, a kao kaznu zbog bahatog ponašanja morat će snimiti još dodatnih šest epizoda.




Post je objavljen 14.11.2008. u 15:08 sati.