Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VATROGASCIMA DOJAVLJENA KRIVA ADRESA

NOVA BUKOVICA

U požaru obiteljske kuće ozljeđena dva dječaka **** Požaru je navodno prethodila eksplozija koja se čula iz kotlovnice **** Vatrogasci su kasnili na mjesto požara jer im je dojavljena pogrešna adresa **** Vlasnik kuće Dalibor Puš šokiran zbog stradavanja djece

U požaru koji je sinoć oko 19.30 sati izbio u kotlovnici obiteljske kuće u Novoj Bukovici nedaleko od Slatine ozlijeđena su dva dječaka koji su zadobili opekline po licu, rukama i vratu. Riječ je o maloljetnim sinovima vlasnika kuće Dalibora Puša, u dobima između 10 i 14 godina, kojima je pružena medicinska pomoć u virovitičkoj bolnici gdje je utvrđeno da su izvan životne opasnosti, no s obzirom na to da je riječ o djeci, liječnici prognozama pristupaju s oprezom.

Navodno je jedan dječak zadobio opekline po cijelom licu, a drugi po jednom obrazu te rukama i vratu. Kotlovnica u kojoj je izbio požar nalazi se u dvorištu obiteljske kuće kao izdvojena prostorija, a požaru je navodno prethodila eksplozija koja se čula iz kotlovnice u kojoj se nalazi velika peć za centralno grijanje na drva.
- Ja sam prije iz stigao iz Čađavice nego vatrogasci iz Slatine. To je nova kotlovnica koju sam dao postaviti prije petnaestak dana, a stajala me je više od 16.000 kuna.Sada je sve to propalo - kaže Dalibor Puš ističući da je i u ovoj nesreći sretan što djeca nisu stradala još teže.

Kako se doznaje, vatrogasci su kasnili na mjesto požara jer im je dojavljena pogrešna adresa, pa su do njihova dolaska obitelji Puš u pomoć pri gašenju požara priskočili susjedi. Prema neslužbenim izvorima vatrogasci su doista kasnili, ali zbog toga što im je dojavljena kriva adresa. Umjesto u Vukovarsku ulicu (ne)poznati dojavljivač požara poslao ih je u Kolodvorsku ulicu u Novoj Bukovici, koja je na sasvim drugom kraju mjesta.Očevid na mjestu požara koji su sinoć obavljali policija i protupožarni inspektor bit će nastavljen i danas kako bi se utvrdio uzrok ove nesreće. Još uvijek je nepoznato kako su se dječaci našli u blizini velike vatre. Večernji List


Post je objavljen 12.11.2008. u 06:59 sati.