Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/divosevci

Marketing

12. i 13.kolo 1.ŽNL 2008./2009.

12. KOLO 02.11.2008. 13.30 sati
NK Podvinje - NK Mladost 5:1

Mora se priznati da su dečki iz Podvinja očitali nogometnu lekciju Mladosti. Mladost je u goste Podvinju krenula u nadi da će uspjeti izvući koji bod, ako ne i tri. Po prvi puta su zaigrali i novi igrači koji su došli na posudbu iz Bukovlja. Tehnički, trkački, i u svakom drugom smislu Podvinjani su uspjeli nadigrati Mladost i rezultat 5:1 je sasvim realan. Malu su pomoć domaćini imali i u suđenju, npr. prvi gol su postigli iz trometarskog zaleđa. Ali ne može se kriviti suce, i bez njihove pomoći ishod bi bio isti, jer, Podvinje je jednostavno bolja ekipa.



13. KOLO 09.11.2008. 13.30 sati
NK Mladost - NK Sikirevci 1:1

Mladost opet nije imala sreće. U ovoj utakmici Divoševčani su pokazali da nisu slučajno upali u prvu ligu, ali su pokazali da bisere bacaju u blato.
Divoševčani su počeli utakmicu izuzetno napadački nastrojeni, prvih petnaestak minuta izmjenjivale su se akcije i na jednoj i na drugoj strani, što je bilo jako zanimljivo za gledatelje. Oko 20 minute Mladost je uspostavila dominaciju na terenu i kroz 10-ak minuta stalno se igralo na strani gostiju. Obrana domaćina nije prelazila na svoju stranu. U tih desetak, petnaestak minuta Mladost je promašila više jako dobrih prilika, pa čak i onu krunsku - jedanaesterac.
Nakon igranja rukom u kaznenom prostoru sudac Arambašić pokazuje na bijelu točku, a Mladost (Zarić) neslavno promašuje, odnosno puca u golmana koji s lakoćom hvata loptu. Mladost je propustila okrenuti utakmicu u svoju korist i dovela se u situaciju da mora loviti zaostatak da izvuče kakav - takav rezultat. Propuštanje ove prilike definitivno je zabetoniralo Mladost na začelju, a od narednih kola Divoševci idu u goste Graničaru iz Laza, a zadnje kolo dočekuju susjede iz Andrijevaca. Moram još spomenuti suđenje koje i nije bilo na razini, glavni sudac je puštao poprilično agresivnu igru, te je zbog toga podjelio u drugoj polovici utakmice puno žutih kartona, i jedan nakon utakmice, našem biseru I. Mikinčiću koji je mislio kako će psovat sucu u lice bez posljedica.

Post je objavljen 12.11.2008. u 09:13 sati.