Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

ODRŽAN PLENUM KLUBOVA 2.HMNL-SJEVER - 10.11.2008.g.

U PONEDJELJAK 10.11.08.g. U ZAGREBU (PODSUSED) DVORANA SUTINSKA VRELA ODRŽAN JE PLENUM KLUBOVA OD 17,00 SATI DO 20,00 SATI.

OVAJ SASTANAK (PLENUM) SAZVAO JE PREDSJEDNIK PLENUMA BRANKO BOLANČA NA INCIJATIVU DEVET KLUBOVA (Krešo,Orkan,Puljić,Petar,Zapad,OVB,Fotex,Sokoli,Jastreb).

Sastanku nije prisustvovao Povjerenik suđenja M.Dobrović, i nisu prisustvovali predstavnici od dva zagrebačka kluba :MNK" Zagreb 1" i MNK "Martinovka" ( telefonski i putem elektronske pošte obaviješten je klub MNK"Martinovka" za sastanak od predsjednika Plenuma Branka Bolanče dva sata prije održavanja Plenuma ( u 15 h 10.11.08.) koji nam nije ni poslao dnevni red (elektronski) a niti nam je znao kazati (telefonski) koji je dnevni red. )
- KAKO NISMO BILI OBAVIJEŠTENI NA VRIJEME ZA PLENUM I NIJE NAM POSLAN SLUŽBENI POZIV S DNEVNIM REDOM (5 dana prije održavanja sastanka) NISMO SE ODAZVALI NA SASTANAK PLENUMA.

Zapisnik sa plenuma još nismo dobili , ali neslužbeno smo saznali od sudionika Plenuma .

-- Sastanak vodio predsjednik Plenuma Branko Bolanča (ujedno bio predstavnik kluba Zagreb 92) koji je svim sudionicima prije početka sastanka podjelio POZIV za Plenum s Dnevnim redom.

--- Na sastanku PLENUMA bilo je (prisustvovalo je) 13 osoba ----

-- Sastanku su prisustvovali : Povjerenik lige: Zoran Dodig -- Disiplinski sudac: Ljubomir Puljić - član IO Udruženja 2 HMNL Nenad Koljaja (ujedno bio predstavnik kluba Petra) - član komisije za žalbe 2 HMNL Ivan Puljek ( ujedno bio predstavnik kluba R.A.Krešo).

-- Predstavnici klubova su bili:
1- Zagreb 92 --------------- B.Bolanča
2- Petar --------------------- N. Kolaja
3- Krešo -------------------- I.Puljek
4- Orkan -------------------- M.Đinkić
5.- Sokoli ------------------- M. Lenard
6.- OVB --------------------- Brnić i Šagud
7.- Puljić -------------------- ???????
8.- Jastreb ----------------- ???????
9.- Fotex ------------------- Fošnar
10.- Zapad ------------------ ???????

----- Diskudsija i odluke sa sastanka -----

1. Razgovaralo se o radu Povjerenika lige(Z.Dodiga) i bilo je dosta primjedba i ukazalo se na neke stvari ali se nisu donjele nikakve odluke (vuk pojeo magare) :
1.) njegovo ponašanje za vrijeme prvenstvenih utakmica silazi sa trebina i dolazi do zapisničkog stola te raspravlja o nastaloj spornoj situaciji daje savjete itd., kao da nema delegata i sudaca. On nema šta tražiti na terenu oko službenog stola ili u službenim prostorijama: svlačione momčadi ,sudaca u hodniku itd.
To je učinio na utakmici MNK"Zagreb zapad" - MNK"Sokoli" u 5.kolu - vrlo loše s njegove strane a prošle godine to je isto uradio na utakmici MNK"ORKANA" kada je ušao u svlačionu i došlo do verbalnog sukoba između njega (Dodiga) i predsjednika MNK"Orkana"(Đinkića) EPILOG Đinkića prijavio Disiplinskom i bio je kažnjen.
Sada je prijavio (Dodig) dali sa zakašnjenjem ili ??, disiplinskom sucu SOKOLE (predstavnika (Orlić) , pom.trenera (Kovačevića) igrače (Vajdoher,Starčević) i odigrali su oni 6.kolo (Jastreb) te onda se ih suspendiralo i nisu igrali 7 kolo (Orkan) 5' prije utakmice Vajdoheru došao na teren gdje se zagrijavao Povjerenik (Dodig) i rekao da je suspendiran i dao papir gdje ručno to piše ŠTO JE VAN PAMETI oni su morali biti odmah SUSPENDIRANI ili KAŽNJENI a ne da igraju 6 kolo (Jastreb) a ne da neigraju od 7 kola (Orkan) i dalje do okončanja postupka . Oštećen je Jastreb jer ti igrači nisu smjeli igrati protiv njih. BISER POVJERENIKA i DISIPLINCA

2.) što je učinio (Dodig) o ŽALBI MNK"Sokola" na utakmicu 2.kola MNK"Zagreb Puljić" - MNK"Sokoli" kada je igrao igrač za MNK"Zagreb Puljić" koji nije bio u zapisniku (švercali ga) to svi znaju . Povjerenik je rekao da SOKOLI su krivo napisali Žalbu i on ju nije prosljedio Disiplinskom (žalili su se navodno na odluku Povjerenika koji je tu utakmicu registrirao s potignutim rezultatom). On (Dodig) morao je odmah Prijaviti disiplinskom klub , igrača, predstavnika kluba,a disiplinski odmah suspendirati tog igrača i predstavnika do okončanja postupka i kazniti klub, igrača,predstavnika kluba a onda Povjerenik registrirati utakmicu 3:0 za Sokole. A oni ništa .JOŠ JEDAN BISER POVJERENIKA i DISIPLINCA .

3.) što je učinio o PRIJAVI MNK"Martinovka" na igranje igrača dvije utakmice u istom danu utakmica 4.kolo MNK"Zagreb 1" - MNK"Jastreb" igrali igrači iz obje momčadi po dvije utakmice u istom danu.
Ništa nije učinio niti predao disiplinskom sucu a morao je i rezultat utakmice pništiti . A disiplinac kazniti igrače i klub ( - bodovi i novčano) . Ti igrači igrali dalje 5,6,7 kolo a nisu smjeli sve neregularno. JOŠ JEDAN BISER POVJERENIKA i DISIPLINCA.

4.) Prijava Povjerenika zbog neplačanja kluba kotizacije pa SUSPENZIJA kluba od disiplinca i klub kaže da istupa iz lige ako suspenzija ostaje 3.kolo se zabranjuje da igramo protiv Orkana pa onda UKIDA SE SUSPENZIJA klub nastavlja natjecanje i piše zahtjev (Povjereniku i predsjedniku IO Udruženja) da odigra utakmicu protiv Orkana jer nije kriv klub a ne da Povjerenik (Dodig) registrira 3:0 bb za Orkan. Nitko ništa ne javlja i neznamo dali ćemo igrati protiv Orkana. JOŠ JEDAN BISER POVJERENIKA i DISIPLINCA.

5.) Dežurni liječnik mora biti na prvenstvenoj utakmici kojeg osigurava domačin. Povjerenik piše da se mora na to paziti i tko je liječnik (dali je osoba liječnik ili ne ) Ali gle na utakmici MNK"Zagreb Puljić" - MNK"Orkan" nema liječnika delegat ništa ne piše u zapisnik a svi to vide na utakmici i nikom ništa kada se zna prezime disiplinca (Puljić) koji je predsjednik kluba MNK"Zagreb Puljić". Povjerenik ne reagira . JOŠ JEDAN BISER POVJERENIKA I DISIPLINCA.

6.) Snimanje utakmica i to klubova iz zapadnog dijela grada svi znamo da se fingira snimanje i trebalo bi vidjeti tko to snima i kako. Sada navodno čitamo da je na disiplinskom MNK"ZAGREB" samo neznamo koji jer u ligi imamo 4 Zagreba . JOŠ JEDAN BISER POVJERENIKA i DISIPLINCA.

7.) Službena stranica na internetu za drugu ligu sjever je izgleda privatni blog POVJERENIKA jer piše i ono što nema veze sa ligom (zahvale i slično).

8.)

Post je objavljen 10.11.2008. u 22:00 sati.