Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osup

Marketing

America is not the world?

In America, The land of the free, they said, And of opportunity, In a just and a truthful way. But where the president is never black, female or gay, and until that day, you've got nothing to say to me, to help me believe U uu uu.
E sad možemo konačno dopustiti Amerikancima da nam nešto kažu. Konačno je kmica na čelu S.A.D.-a. Barack Husein Obama je premoćno pobijedio svog protivnika Johna McCaina i ostavio narod S.A.D.-a i svjetske nacije u ekstazi sa pjenom na ustima da se kroz neko vrijeme duboko razočaraju i više nikad ne učine istu pogrešku.
Naravno, niti pojedini članovi AONM-a nisu uspjeli odoljeti histeriji koja je zavladala oko pobjede Baracka na predsjedničkim izborima pa su brzopleto predlagali njegovu pobjedu u kategoriju Pozitivan događaj? Naravno, odbačena je. Zašto? Pokušat ćemo objasniti razloge nominiranja nekog ili nečeg u kategoriju Pozitivan događaj godine? za nagradu OSUP 2008, uzimajući za analogiju jednu ovogodišnju nominaciju iz te kategorije – Puding od lješnjaka. Osim što je iste boje, čak i malo svjetliji, Puding od lješnjaka je kroz više od 6 mjeseci zadržao status glavne atrakcije ispred hladnjaka u trgovinama,što jednom Obami nikad ne bi uspjelo.
Osim toga, vindijin puding od lješnjaka nije baš jednostavno pronaći. Nema ga Billa, ni Mercator već, gotovo isključivo, omraženi Konzum. (Dok Obama iskače iz svake paštete.) Taj puding, također, za razliku od drugih junk proizvoda, uspio je održati svoj ekstraordinarni okus kroz čitavu ovu godinu.
Obama?
Barack Obama će trajati kratko vrijeme prema Nostradamusovim proročanstvima. Crna točka naše povijesti završit će atentatom na opću radost. Barack Obama je prikriveni terorist koji samo čeka priliku da svježu i bijelu Američku krv prolije po ulicama američkih gradova i ratištima diljem svijeta (Naravno, pogrešnim ratištima, zaratit će s Rusima, a neće zgaziti azijsku gamad). Podivljali vanzemaljci samo što se nisu spustili na naš planet. I tko će nas tad braniti? Barack? Financijska kriza se produbljuje u sljedećih 6 mjeseci drastično. LJUDI, DEBELO SU VAS PREVARILI. ČEKA NAS KATASTROFA.
Dakle, jasno je da Barack Obama ne zaslužuje nominaciju u Pozitivan događaj godine?, ali zato se vrijedno potrudio da postane jedna od ovogodišnjih nominacija za Bizarnost godine za nagradu OSUP 2008. Kategorija koja se zbog svoje neatraktivnosti skoro ugasila, ali zahvaljujući Baracku opet je s nama.
Barack, AONM ti drži palčeve!


Post je objavljen 11.11.2008. u 21:36 sati.