Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neraxband

Marketing

Kako imati obraz od gume ???

Stvarno volim posao kojim se bavim, to je moja ljubav još iz najranijeg djetinjstva.Moja baka mi je znala pričati da sam uvijek govorila kako ću kad odrastem postat pjevačica - i eto tako je na kraju i ispalo.Danas imam svoj band, pišem pjesme i jako sam sretna zbog toga.Želim svaku svoju gažu odradit korektno i najzadovoljnija sam kad vidim da publika gušta u onome šta radimo, kad su zadovoljni i pjevaju zajedno sa nama.
Posebnu pažnju posvećujem vjenčanjima - jer to je dan koji se pamti cijeli život, svi damo 200% tu večer jer želimo da bude sve savršeno.Repertoar prilagodimo svim generacijama - svatko pronađe sebe u nekoj pjesmi i svi su zadovoljni.
I onda se dogodi PLJUS - u subotu odradimo mali pirić (svadbu) od nekih 50-tak ljudi, vjerujte bilo je stvarno super. Nakon buketa i podvezice -ostalo nas je 20-tak...napravili smo mini karaoke show.Pjevali su i mladenci i kumovi i ostatak gostiju -i dok nam je bilo tako lipo- nađe se neki GNJUS (kleptoman) od rodbine , jednostavno ga ne mogu drugačije nazvati ..te mi ukrade mobitel sa stola u kojem mi je bilo 500-tinjak brojeva što poslovnih ,što privatnih (kreten, nema pojma koju mi je štetu napravio).
Krenuli smo u potragu zajedno sa mladoženjom ... ...ali ja mu sad poručujem, bolje mu je da vrati mob. i podatke u njemu na vrijeme!
Zar ta osoba misli da je neka faca, ...doći na pir rodbini da uveličaš svojim prisustvom jednu lipu večer i upropastit mladencima najlipši dan u njihovom životu....PA NEK` TE JE SRAM GNJIDO BOLESNA - TKO JESI, DA JESI!!!!!!!!
Nera & X band

Post je objavljen 11.11.2008. u 13:26 sati.