Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelus-art

Marketing

Neobični jastučići za prstenje!

Škrinjica za prstenje!

Na zahtjev jedne drage mladenke koja je željela svoje prstenje na dan vjenčanja nositi u nečem posebnom i starinskom, izradila sam dva prijedloga škrinjica za prstenje. Škrinjice su malene i praktične (čak i za trajnu pohranu prstenja), a nema bojazni da će ispasti pri transportu. :) Mogu se iskoristiti i kao zgodna kutijica kad dečko odluči zaprositi svoju djevojku i na jedan poseban način dati joj do znanja da je za njega zbilja posebna.

Prva škrinjica je četvrtasta, a druga obla. Dekoracije su zlatne boje - boja koja se najbolje uklapa u starinski izgled škrinjice. Kako su na kraju izgledale, prosudite sami... a koju je odabrala mladenka, ne smijem Vam reći. :)

Pozivnice i zahvalnice Angelus art
Pozivnice i zahvalnice Angelus art

Morski motivi!

Ovi nosači prstenja nastali su od morskih školjki i kompletna izrada je ručni rad. Izrađeni su na zahtjeva mladenaca koji su željeli da sve do zadnjeg detalja bude u morskom ugođaju.

Pozivnice i zahvalnice Angelus art
Ova školjka punjena je spužvom na koju su zalijepljeni bijeli kamenčići i školjke. Nema bojazni da će se prevrtanjem išta promijeniti u izgledu jer je sve fiksirano ljepilom. Isto tako, rješavate „problem“ odvezivanja mašnice jer se prsten samo skine sa školjke.

Pozivnice i zahvalnice Angelus art
Ova puž-školjka dekorirana je perlicama i krem-zlatnom trakicom. Praktična je i lagana za držanje (veličina šake).

Pozivnice i zahvalnice Angelus art
Pozivnice i zahvalnice Angelus art
Ove morske zvijezde dekorirane su sitnim ružicama bež i ružičaste boje, a prstenja se za zvijezdu vežu satenskom mašnicom na lijevom i desnom kraku.

U Angelus art-u volimo originalnost i neobične ideje. Ako imate neku želju, a ne znate tko bi Vam tako nešto mogao izraditi, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo Vas saslušati i pokušati ispuniti, ali možda i nadmašiti, Vaša očekivanja.

Vaš Angelus art.



Post je objavljen 10.11.2008. u 23:17 sati.