Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

U bolnici kod ozlijedjenih turistkinja


Vijest o prometnoj nesreci u kojoj je autobus sa 48 hrvatskih turista uletio u preniski tunel "Neve Saanana" (predio Haife) brzo se je prosirila sredstvima obavjestavanja. Vesna je pozvala haifanske bolnice i saznala da su dvije gospodje stacionirane u "Bnei Cion"!





Pohitali smo da vidimo mozemo li biti od bilo kakve pomoci! Pred bolnicu stigosmo upravo u trenutku kada je dosao i zamjenski autobus sa turistima koji su nesrecu prosli s laksim ozljedama ili bili samo ugruvani. I oni su htjeli znati kako im se osjecaju suputnice, a donijeli su im i torbe s osobnim potrepstinama.

Na sedmom katu, na Kirurgiji zatekli smo gdju Marjanu gotovo nepokretnu s jednom rukom u gipsu i drugom u zavojima i pod infuzijama. Naocale je izbugila u nesreci i nije mogla citati stivo koje sam joj ponudio (novi broj "Marije" koju dobijam dobrotom fra Petra Lubine, glavnog urednika) - samo je zazelila da Marija bude s njom i pomogne joj u izljecenju.

Na devetom katu, na Ortopediji, gdja Ana izgledala je puno bolje i vedrije, prihvatila ponudjeni list, te smo je ostavili da, kada se pridigne iz kreveta, barem sa bolnickog prozora, uziva u pogledu na haifanski zaljev! (Valjalo je postovati volju ozlijedjenih dama i ne fotografirati ih u stanju u kojem smo ih zatekli)



Post je objavljen 09.11.2008. u 22:48 sati.