Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/annaandangelina

Marketing

Iako nepozvana, sa oduševeljenjem je primljena. Pa to može samo Angelina.



Image and video hosting by TinyPic


Eastwoodu i Jolie: Nisu krili obostrano divljenje
Angelina Jolie došla nepozvana
Kako je rekla, nije htjela propustiti dodjelu nagrade najboljem redatelju Clint Eastwoodu...





Angelina Jolie, 33 je šokirala i same organizatore kada se u ponedjeljak navečer pojavila na dodjeli filmskih nagrada Gala u Holliwoodu. Kako je rekla, nije htjela propustiti dodjelu nagrade najboljem redatelju Clint Eastwood, 78, sa kojim je snimala film "The Changeling".

U hotel "Beverly Hilton" ušla je na stražnji ulaz, a kada je ušetala u svečanu salu, svi su ostali zatečeni, jer se njen dolazak uopće nije očekivao.

Jolie se dan prije vratila iz Afganistanu, gdje se susrela sa izbjeglicama koje žive po kampovima i na rubu gladi i neimaštine. Na dodjeli nagrada održala je prigodan govor za svog prijatelja Clinta.

- U ovom poslu postoji nekoliko ljudi koji su ikone i često se, kada ih sretnemo, pitamo da li su ono što smo mislili da jesu. Clint je osoba koja je bolja od tih ikona. Izvrstan je redatelj i ja bih ga sigurno slijedila gdje god treba - rekla je Jolie.

Eastwood nije ostao dužan pa je poručio kako mu je bila čast raditi sa Angelinom, jer je svakog dana mogao gledati njeno prekrasno lice i neopisivi talent. Nakon govora, Angelina, odjevena u crnu haljinu i s minimalno šminke, događaj je napustila tajno, baš kako je i došla.








Post je objavljen 09.11.2008. u 16:18 sati.