Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/itshines

Marketing

Prepisi s msn-a II

Imam prijateljicu. Reklo bi se. Napravivši msn, dobila sam ju kao takvu. U školi ne pričamo mnogo, tek ponrgdje, ali se ''virtualom'' neprestano čujemo. Ne razgovaramo o ne znam čemu, ali nalazimo se u ponekim temama. Kao npr.on-za kojeg tvrdite da sam zaljubljena. U trenutku slabosti, kada nisam imala kome isipati taj doživljaj mene od njegove strane, oslobodila sam se njoj. Što znači da prati taj slučaj već dva mjeseca.

blue keyboard Pictures, Images and Photos

Na osnovu vaših komentara, po prvi put sam, za ozbiljno, uzela u obzir mogućnost zaljubljenosti. I nije mi se ta ideja činila stranom.
Sva u oblacima, upitam je: Jesam li ja zaljubljena?
Zvrnd tamo,zvrnd amo.
Pošto je zaključila da ja pojma nemam jesam li, zaključila je da nisam. Kaže ona: Kad si zaljubljen,zaljubljen si i gotovo. Znaš to.
I krene to uspoređivati s njenim odnosom sa ''frendom''.Frendom koji ju je obasipao darovima,umiljivao joj se itd,itd. Dugo je vodila borbu sama sa sobom.U konačnici,shvatila je da ga želi samo zato jer ima ''potrebu'',ne zato što je zaljubljena.

Uviđate li vi sličnost?

U svakom slučaju, moj balončić sreće je rasplinula jednim pikom. A onda sam joj,s prkosom,rekla da mislim kako ipak ne shvaća(na svaku moju riječ,samo bi napisala:znam i nastavila dalje po svom primjeru-to sveznanje ubijalo me u pojam)
Kažem:Ne borim se ja s njim, ja se borim protiv sebe.Jedan moj dio silno želi biti s njim,dok drugi vrišti:Ne treba ti to!

No,kako bi ste vi ovo protumačili?

Ona je protumačila: Ma znaaaam.Meni je bilo isto s mojim.
Upitam je:Kako isto?
Ona:Ne mogu to objasniti. Imala sam...potrebu. Htjela sam sreću. Na silu.

(!!!!!!)

Sva umotana u neshvaćanje i uvrijeđena sramotnim uspoređivanjem,odem s msn-a pod izlikom gledanja moje odjednom omiljene emisije Ples sa zvijezdama.
U biti sam bila skrhana. Zar zaista vi koji me ovdje čitate bolje poznajte od nje s kojom se neprestance čujem?!?Ili je to zbog cijelog niza postova čiji se broj svakim danom sve više i više povećava pa imate nekakvu prednost?
Ali,naposljetku,ona me bez problema može promatrati s njim i zaključiti neke stvari. Ne,ne zato što je čovjek,ONA ŽELI BITI PSIHOLOGOM. Ne bi li psiholozi trebali primjećivati stvari?U svakom slučaju,ovim postom vjerojatno potvrđujem vaše sumnje,a i svoje zbog opiranja pri njenom zaključku: Nisi zaljubljena.



Post je objavljen 09.11.2008. u 15:51 sati.