Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrscvorovic

Marketing

Predmnijevanje

Nakon šta me momak odjeba zbog svoje mame, izbacili su me i iz udruge Sponzoruše Sućidra. Kako sam po prirodi optimista, ne želim bit pesimista. Iako sam u govnima, govna su su dobra za ten, kažu SSise.

U SSisama sam akceptirala dovoljno da potražim Sveti Gral samostalno. Ko ih jebe? (Nitko, osim sponzora iz top liste nadriveloga mista)! Ja imam principe, koliko god mi se ljudi rugali zbog toga! E!

Prvo ću ponovit dio o dodacima.

-Na sebi uvijek nosi mudante sa današnjim datumom. Žrtva će tako dobiti dojam da vodiš računa o higijeni. Osim toga, triba vodit dnevnik, da ti poslin ne bi rekli i ovo i ono. Vodi evidenciju kad si di bila i šta si radila. Stanovita Monika je na tom principu stekla svjetsku slavu, iako je tu bila riječ o haljini.
Nemoj se opravadavat lijenim izgovorima, kao, ja volin bez mudanti. Iako to nekoj žrtvi može bit kjut, ostaješ bez valjanih prihoda u teškim godinama koje dolaze.

-Mokri šugamančić! Osim što mokrim šugamančićem možeš opalit po glavi žrtvu ako stane pizdit, možeš se njime obrisat ispod pazduha da ti gudan odatle ne proviri i ne zgadi žrtvu.

-Sukrvica eliminator Da ga je lako nabavit, svaka bi ga imala. Ako ste se mislili borit raidom, pipsom ili analnim vibratorima, ni blizu niste svjesni koliko je vaš protivnik opasan. Sukrvica eliminator 2000 je najmoderniji krik za teleportiranje njegove mame u drugu dimenziju. Čuli ste za izraz: Nabolja sukrvica je sukrvica na drugom svijetu, ali je podnošljivo dok živi na Novom Zelandu. Ovaj eliminator molekule sukrvice rasprši i prije nego dođu do druge dimenzije. Ipak, nemojte to raditi kod kuće, jer i preostale stanice mogu biti opasne za vezu. Dovoljna je jedna jedina vlas sa njene kose da vas urekne...

Kako sam trenutno u fazi liječenja poljuljane psihe pisanjem bloga, bit će toga još vrlo brzo...

Post je objavljen 09.11.2008. u 08:40 sati.