Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/laifgirl

Marketing

Haj!

..ej ljudiwave..evo meneyes..došla sam.sretan.pišem vam dok čekam na ples sa zvijezdama.rolleyes.jedva čekam.nut.ipak je to jedino što me podsjeća na ples i uvijek razveseli (iako nije jedino što me razveseli)deadzubo..u vezi s tim da ja idem na ples još ništa neznam tako da.cry.prvo sam trebala ić na jazz dance, al kad sam vidjela što sve tamo rade shvatila sam da bi mi to bilo prenaporno.cry. tako da još uvijek želim ići na latino.sretanyesnut.i tako.. ja sam vam dobro s obzirom na sve oko menezijev...hehe..sve je za podnjet.thumbup.iako me škola ubija.headbang. učimmad.. učimheadbang i samo učimheadbang..pa čitam lektirumad..i tako vam prođe moj tjedancry.. išćekujem svaki vikend.party. iako katkad i taj vikend bude naporan, ali bolje i to nego ništayes.. sada se trenutno odmaram uz svoju naj pjesmu Viva la Vidathumbup, a kad mi dosadi slušam Katy Perry- Hot*n Cold.naughty..glazba me opušta.yes. fora mi je to što me neke pjesme podsjećaju na neke trenutke u životu i čuvši neku pjesmu sjetim se nekog događajacerekzujo..heh.. :).. eh šta da vam još kažem.zaliven.. aj idem se sad pripremit za ples sa zvijezdama.nutnaughtyrolleyes. puno pusa.kisskisswave.

pusa kisssvima koji mogu izmamit osmijeh na moje lice i zbog kojih sam sretna..
to su: moj razredwave, moja Angelakiss, Vedran (koji me nasmijava)sretan,Mariakiss, Doroteakiss, moje curke iz raz (uz koje nikad nije dosadno),kiss cure iz Ivanovca ( Ivona i Čonka)rofl, naravno Valerija.kiss. i svi koji me podržavaju i tješesmijeh..i moje cure iz bolnice (kad me se sjete i jave)kiss..volim vas sve.kiss.pusa.yes.
P.S.- javim vam se kad saznam nešto zanimljivo i kad budem imala inspiracije..i naravno kad budem imala novosti vezane uz P-L-E-Snut.


Pa ljudi...ja totalno zaboravila..pa meni je 7.11. bila godišnjica bloga...jupiii...ja uspjela... pa onda sretan rođendan mom blogu...hehe..., a i 10.11. mojo Ljilji rođ..kak super...sam neki rođendani...hehe...

Post je objavljen 08.11.2008. u 19:18 sati.