Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inuyashalovers

Marketing

NASTAVAK!!!!!!!!!!!!!!

San ju je jos nekoliko dana zabrinjavao, ali kako je vrijeme prolazilo, ona je zaboravila.
Doso je dan kada je Sango trebala rodit svoje 4.dijete. Naravno, stara se ekipa okupila kako bi prvi vidjeli bebaca.....Miroku nije bio bas nervozan(sto ne lici osobi koja bi trebala postati otac), Inuyasha je kao uobicajeno navlacio Shippa dok je Kagome u kuci pomagala Kaedi da porodi Sango. „Kmeeeeee“ zaculo se iz kuce „Djecak je!!!“viknula je Kagome.Miroku je prvi utrcao u kucu vidjeti svoje novorodeno dijete.“Ajme, on je predivan“rekla je Kagome pomazuci Kaedi da opere malca. „Tko prvi zeli drzati bebu?“ pitala je Kaede njezno ga umatajuci u svilenkastu plahtu. „JA!“ odlucno je rekao novopeceni otac. Kada ga je primio, oci su mu zasjale. „Ponossni tatica“reko je Inu.Kagome se okrenula prema njemu kao da mu zeli nesto reci, ali se samo nasmijesila. „ U redu,sada je vrijeme da svi odete jer Sango se treba odmoriti“ rekla je Kaede. „ Hvala vam prijatelji sto ste tu! Vidimo se uskoro! Kagome, mozes li ti samo malo ostat tu sa mnom“ rekla je Sango. „Nema problema.“ „Kada mu mislis reci?Znas da ce uskoro primijetiti da si drugacija.“rekla je Sango. „Ne znam, nekako ne mogu pronaci pravi trenutak i nacin kako da mu kazem. Ova sutnja me vise ubija.“rekla je Kagome s malom suzom na oku. „Moras mu reci.“ „Budem.“


KOD KUCE
„Mali je presladak, zar ne?“rekla je Kagome. „Da, mislim meni je tako svejedno. Znas da ja bas nisam osoba koja ce se rastopit na te neke stvar.“reko je Inu svojim tipicnim macho govorom. „Ti stvarno nista ne razumijes!“ „A sto bi trebo razumjeti? Nesto si mi htjela reci kada smo jos bili kod Mirokua i Sango, ali si se samo nasmjesila.“ „Ocito nisam nista imala za rec“tuzno je odgovorila. „Znas da ne podnosim kada mi nesto tajis, reci mi!!!“poceo je sve vise nasrtati. „Prvo, SJEDNI! Drugo, ja ne mogu vjerovati da ti nista nisi primijetio.“ „A sto to tocno bi ja trebao primjecivati?“ Vec sva ljuta i nervorzna,Kagome je odgovorila „Da sam trudna budalo!!!!“ Inu se sledio, nije znao sto bi rekao. Kagome je izasla iz kuce u suzama.
Inu je jos neko vrijeme sjedio kraj vatre i razmislajo, nije mogo vjerovati svojim usima. „Ja cu postati otac, to je nemoguce. Ne, ne moze biti“ neko si je vrijeme to govorio.
Kagome je zato vrijeme setala. Stigla je do svetoga drva. „Koji je Inuyasha idiot! Umjesto da bude sretan, on se ovako ponasa“tuzno je sjedila na jednome proplanku. Najednom, oko nje je nastao mrak. Smrdilo je po krvi ubijenih demona. „Što se događa? Tko je to tu?“ osjecala je prisutnost neke velike sile.
„Kukukukukuku...Pa zar si me vec zaboravila?“ javila joj se sila. „Nemam pojma tko ste vi. Zasto ste tu?“odgovorila je misleci u sebi „Glupaco, zasto si se bas sada morala posvadati s Inuyashom! Zasto ne nosis sa sobom luk i strijelu?“


RAZGOVOR SA SILOM
„Sto zelite od mene?“pitala je. „Stvarno ne mogu vjerovati da si me zaboravila. Jos sam ti se predhodno predstavio i najavio da cu doci. Stvarno si me razocarala....“govorila joj je sila.
„Kako to mislis najavio?“ razmisljala je „Cekaj, nisi ti valjda onaj glas koji mi se javio u snu zbog kojeg sam izgubila bebu?“pocela je histerizirati.
„Ne moras se tako uzrujavati, to je lose za stanje u kojem si. Da, prepoznala si me, to sam bio ja! Vidis bio sam dovoljno kulturan da ti se najavim i da ti pokazem dio plana sto mislim uciniti sa tobom“grohotom se nasmijao.
Inuyasha je takoder osjetio tu snaznu silu i krenuo je u potragu za Kagome „IDIOTE!!! Pa zar svaki, ali svaki put moras uprskati? Kagome gdje si?“vikao je iz petnih zila.
Kagoe je cula njegov glas“Inuyasha!!! Kod drveta sam, molim te pozuri!“ Cuo ju je. Kao raketa je jurio. Kada je stigao, okruzila ga je tama i onaj grozan smrad.“Kagome jesi dobro?“pronasao ju je. „Inuyasha, to je on, onaj glas!“ „STO? Mislis onaj iz sna?“vidio je strah u njezinim ocima“Pokzi se ti cudoviste“govorio je izvlaceci svoj mac.
„Zasto tako grubo? Pa nisam imao namjeru nista uciniti.“
„Nisi mozda, ali si dovoljno zla ucinio vec u snu!“rekao je Inu.
„Joj,kako ste se vi dvoje uhvatili tog sna! Nisam vam niti rekao sto cu uciniti“ govorio je glas.
„Ja ponavljam, dovoljno si vec sada ucinio!“Inu se pripremao za napad.
„Kako ste vi naporni. Evo, jel ce vas smiriti ako vam kazem da je je sam bio alegorija, samo moja pretpostavka ili eventualni plan sto bih mogo uciniti?“
„Ti si bolestan!“napokon se javila Kagome „Kako se samo usudujes nesto tako i pomisljati!? Sto smo ti mi ucinili da nam se toliko zelis osvetiti?“
„Saznat ces vrlo brzo, ne brini. Kada vas zahvati moja osveta,pozeljet cete da se nikada niste rodili!“
„Daj usuti vec jednom! WIND-SCAR!!!!“krenuo je Inu u napad.
Tama je nestala, ali glas je progovorio svoje zadnje rijeci“Ovo nije oprostaj, ovo je samo dovidenja do skorasnjeg susreta!“


Post je objavljen 08.11.2008. u 18:12 sati.