Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acmilancroatia

Marketing

Beckham ipak dvije godine u Milanu?

Photobucket

David Beckham u Milanu, to već stara vijest. No, da bi Becks umjesto dvomjesečne posudbe mogao postati pravim stanovnikom San Sira, e to je već novost. Upravo takvu vijest su plasirali talijanski mediji tvrdeći kako bi engleski reprezentativac zbog želje da i dalje nastupa za Englesku mogao potpisati dvogodišnji ugovor sa Milanom, a ne ostati tek na posudbi.

Početkom siječnja 2009. godine Beckham će doći na dva mjeseca u Milan, u vremenu kad je u SAD-u stanka između dvije sezone, kako bi trenirao i igrao za 'rossonere' i zadržao formu i izgleda za nastup za 'tri lava'. Njegov dolazak u Milan je podigao veliku prašinu, što u javnosti, što među navijačima milanskog kluba.

Talijanski Tuttomercatoweb.com tvrdi da bi zbog želje da nastupi na Svjetskom prvenstvu 2010. godine što će se održati u Južnoj Africi, Beckham mogao dva mjeseca u Milanu pretvoriti u dvije godine. Odnosno, da bi umjesto dvomjesečne posudbe, Becks mogao potpisati pravi ugovor sa 'rossonerima' i tako napustiti LA Galaxy.

Izbornik engleske reprezentacije je već odavno svima dao do znanja da samo oni najspremniji mogu konkurirati za reprezentaciju, te se Beckham boji kako bi u Galaxyju mogao izgubiti svoju moć, a tako i svoje mjesto u reprezentaciji.
Ako se i to dogodi, najsretniji će biti u Milanu koji i prije govorili kako bi željeli da se Beckhamova posudba pretvori u pravi transfer. Ako je vjerovati talijanskim medijima, to nije nemoguć scenarij.


Post je objavljen 08.11.2008. u 00:01 sati.