Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinadalj123

Marketing

JE LI TO MOGUĆE? Hajduk pregovara s Avramom Grantom!

Senzacionalna vijest je stigla iz Londona! Bivši trener Chelsea se našao s Hajdukovim vodstvom, a dvije strane spojio je Giovanni Rosso, stari Grantov prijatelj. Splićani nude milijun € po sezoni!


Priča gotovo da spada u rubriku vjerovali ili ne, ali potvrda s Poljuda je stigla! Glasnogovornik Hajduka Davor Pavić potvrdio je kako vodstvo splitskog kluba u Londonu odrađuje posao koji bi se zasigurno mogao nazvati transferom stoljeća.

Bivši trener Chelsea Avram Grant najozbiljniji je kandidat za klupu Hajduka, u ovom trenutku čak i ispred Zlatka Kranjčara...

"Danas su se u Londonu sastali predsjednik Mate Peroš, direktor Fredi Fiorentini i Giovanni Rosso s Avramom Grantom", potvrdio je Pavić za Glas Dalmacije.

Dvije strane je povezao Rosso koji je za vrijeme svog dvogodišnjeg boravka u Maccabiju iz Haife izgradio prijateljski odnos s Grantom, tadašnjim trenerom izraelske momčadi.

Premda ovu vijest treba uzeti s rezervom, iz Londona su već procurile i informacije o uvjetima transfera. Hajduk je, navodno, izraelskom treneru spreman ponuditi milijun eura po sezoni, a u slučaju da Grant prihvati ponudu, splitski klub morao bi iz temelja mijenjati plan pojačanja i razvoja već za drugi dio sezone.

Jasno je da bi dolazak trenera koji je vodio Drogbu, Lamparda i društvo bio prekretnica za klub s Poljuda, ali i poticaj cijelom Splitu za veliku nogometnu renesansu.






Post je objavljen 07.11.2008. u 19:39 sati.