Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freeeakygirl

Marketing

Dont walk behind me i may not lead.Dont walk in front of me i may not follow.Just walk beside me & be my FRIEND...

Stvari su se polako počele vraćati u normalu. Možda ovaj put i ostanu tako. Čini mi se ispravnim,iako se bojim ikome pričati o tome.Možda zato što i ja sumljam u daljni tijek situacije ili jednostavno se bojim reći da opet radim sličnu stvar.Vjerujem da je ovaj put drugačije jer sam se s nekim stvarima pomirila,i znam da više neću pristati na polovično. A na to da imam sve s njim već sam se pomirila da je nemoguće.Prošla me ona zaluđenost i zaljubljenost koja je trajala više od dvije god,i sada mogu reći da volim ali ne više slijepo. Sada ne vjerujem da bi pristala na išta. Ne postoje više one iskrice,i nervoza uoči novog susreta nakon nekog vremena kao prije. Drugačije je ovaj put. Osjećala sam se kao da sam se našla s nekim dobrim starim prijateljem s kojim sam odrastala,s kojim sam puno toga prošla i koji me zna najbolje.Možda jer smo napokon shvatili da nema smisla. Nema budućnosti,i da je ne znam kako velika ljubav nebi ponovo uspjelo ako nije već deset puta zaredom.Možda i zbog toga što oboje imamo neku novu osobu u životu do koje nam je stalo i želimo na njoj ispraviti sve greške,i krenuti ispočetka.Bez ljubomore,tuge,razočaranja.U početku će sigurno biti teško,ali s vremenom sve lakše.Jer jednostavno,maženja i pažnje mi ne fali,a on je tu da mi bude prijatelj i da pokuša na prijateljski način izbrisat sve loše što je bilo. Jer cijenit ću ga uvijek,što god da je bilo između nas on je osoba u kojoj sam se uvijek nalazila. Na njegovim greškama sam uvijek učila jer iako nisam nikad htjela priznati po nekim postupcima i razmišljanjima smo isti,ali ja sam bila ta koja to nikad nije htjela pokazati i priznati.On je bar uvijek bio svoj i iskren,ponekad i previše...


Image and video hosting by TinyPic


I znam da ne postoji prijateljstvo poslije veze. Niti ću jako inzistirati na tome. Želim da on bude taj koji će se ovaj put više potrudit da mi bude prijatelj kakvog zna da zaslužujem. Jer bilo bi žalosno da nakon nekog vremena postanemo stranci i da jedan o drugom mislimo sve najlošije samo na osnovi naše veze. Možda prijateljstvo uspije sve ispraviti. Ali samo ako je iskreno. S moje strane je.

***

I polako zatvaram ovaj malo duži period u kojem sam bila toliko inspirirana s njim. Svaki post označava samo trenutak slabosti i poslije trenutno olakšanje. I nije da ga sad branim jer sve što sam pisala mislim i sad,ali vrijeme je da zatvorim to poglavlje. TI si onaj dio mene zbog kojeg ću uvijek znati voljeti i opraštati,znat ću da sam postojala s tobom u nekom vremenu koje se sada čini dalekim i neostvarivim..

Post je objavljen 07.11.2008. u 23:01 sati.