Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Dramska druzina Ilirik u Splitu - Silvanina obavijest!!!

Moja prijateljica, "duhovna raketa" : ) - Silvana Dragun nastavlja sa svojim katolickim aktivizmom : ) i sve vas, posebno Splicane, poziva:

"Dragi prijatelji!

Obavještavamo vas da je u tijeku formiranje novog kazališta za mlade. Riječ je o kazalištu koje kroz predstave želi promovirati temeljne ljudske i kršćanske vrijednosti. Kazalište koje želimo oformiti neće prezentirati nasilje i primitivizam nego ljepotu riječi, kulturu dijaloga i duhovne vrijednosti.
Nikoga svojim predstavama ne želimo sablazniti ili baciti u očaj, nego naprotiv, želimo ljude potaknuti na radost života i kritično promišljanje zbilje.
Složit ćete se da je došlo krajnje vrijeme da truloj splitskoj kazališnoj sceni i domaćoj filmskoj produkciji kažemo dosta. Pravi način da to učinimo je da stvorimo novu scenu, novi teatar.
Ukoliko dijelite naše mišljenje i želite se uključiti u prvo kršćansko kazalište u Splitu, javite se na našu audiciju i razgovor.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji!


Kontakti za prijave: 091/ 532 78 92
098/ 913 88 59"

I jos malo detalja iz njenog maila:

"Prva predstava koju ćemo raditi bit će suđenje kardinalu A. Stepincu.

Ja već imam gotov tekst u kompjuteru s kojim pozivam mlade koji vole glumiti da se jave u Dramsku družinu ILIRIK, pa bih te zamolila da tu obavijest staviš na svoj blog, i gdje stigneš kako bi nam se ljudi javili na audiciju."

E, da sam u Hrvatskoj i Splitu, mislim da bih se sada okusala i u glumackom umijecu...Mozda glumeci neku redovnicu...Ili misionarku, koja je u kontaktu s kard. Stepincem : )

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 06.11.2008. u 21:38 sati.