Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uomo

Marketing

Oj Murate, Murate, baš si sreće kurate...


Kad ne moš navući kondom (prezervativ, kurton, gumicu, kabanicu) ta činjenica te ne bedira previše, bar dok si mlađi. Jer ne misliš baš puno.
Kad si bio mlađi, bitno ga je bilo staviti u toplo i vlažno. S gumicom ili bez nje.

Kasnije, kako vrijeme prolazi, postaješ sve svjesniji rizika. Ne samo od "velike bolesti" (brrrr, nećemo ju ni imenovati), već od raznih "običnijih" bakterija i virusa koje također mogu zagorčati život.

Imam baš čudno građen penis. Ništa ogromno, dužina je valjda standardna. No širina ili opseg se bitno razlikuje od standardnog. Građen je kao... Rog.

Do sada sam isprobao nekoliko vrsta prezervativa. Uvijek s istim rezultatom - ako slučajno nakon duže borbe i uspijem navući to čudo, morao bih ga držati rukom cijelo vrijeme da se ne srola ponovo natrag i ne katapultira u unutrašnjost željenog mu cilja.
Kasnije sam malo proučavao dimenzije. Najstandardnija širina prezervativa jest 56 mm. Tražio sam na sve strane šire kondome.
58 mm. Ili, još radije - 60 mm. Mislim da bi ti bili baš OK.

Ne nalazim ih nigdje. Pretragom interneta potražio sam i druge proizvođače kondoma osim ovog monopoliste Durexa. Pronađoh marke Trojan i Lifestyles kao najkvalitetnije, uz već spomenuti Durex. Bez obzira da li se to u nas može nabaviti, zanimale su me samo dimenzije.
Ajme.
Trojan Magnum je pri korijenu širok 54 mm, a u vrhu 60 mm. tuzan Zašto nije cijeli 60 mm širok? Dužina mu je 215 mm, meni skroz nebitno. Nemam kitu preko 20.
Pogledah dalje... Lifestyles XL King size... Ime obećava... Kad ono... Dužina 190, a širina... 52 u dnu i 56 mm u vrhu?! Što je tu King size? Faking kišna glista... Jel to japanski XL???


Ponekad poželim u dahu pomesti sve što se miče i reagira na moju pojavu... Samo ponekad... Ispuhati se. Zabrijati malo. Zabaviti se.

Ali ne smijem. Ne mogu biti promiskuitetan. Jerbo za mene nema kabanice. Dakle, samo veze dolaze u obzir.

Iako bi svaki čovjek trebao imati pravo ponekad se ispuhati.

Svaki, osim mene.




Post je objavljen 05.11.2008. u 23:48 sati.