Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morwenna

Marketing

U iščekivanju Godo(k)t(or)a

Oću praznike. ASAP!

SOUNDTRACK: The Killers --- Sam's Town (album)



Svatko tko prati bilo koji oblik medija (TV/radio/internet) mogao je saznat da ministar Milinović planiru NOVU reformu zdravtsva. I ta reforma zahtijeva još veće pljačkanje naroda, kao da nas već dovoljno ne pljačkaju. 15 kuna za participaciju za svakoga osim djece i trudnica, bez mjesečnog ograničenja, pa nek moja baka s mini mirovinom plaća za sve uputnice i recepte koji joj trebaju. Ajde, bar se može cijepit protiv gripe besplatno.

E sad, ja mislim da je to totalno nefer.

Uhvatila me neka viroza u ponedeljak ujutro, probudila sam se oko 5 sati, želudac je rasturao, kasnije bio rigolet i nije bilo škole za mene taj dan. Rigolet se ponovio nekoliko puta. Moj dragi otac, koji me vidio tako bolesnu, odlučio je da je bolje otić u ribolov nego mene otpeljat doktoru, jer tko zna, možda dođem k sebi. E pa, nisam došla.

Bakica je popizdila i počela zvat okolo ljude da me voze k doktoru. I negdje oko 2 sata poslije podne uspijem dospit do ambulante. Iako na vratima piše da moj doktor radi do 14,30, njega u 13,57 nije bilo. I nisam imala drugog izbora nego otić na hitnu (koja se nalazi, jel, u istoj zgradi, samo na drugom ćošku). I odem ja na hitnu, sestra pita što je i kaže da će zvat doktora.

WTF? O_o

Doktora nema na hitnoj?!?

Ne, jer je doktor u svojoj ordinaciji, cijepi narod protiv gripe. I veli sestra da će doktor uskoro doć, da nek sjednemo i pričekamo. I dobro, sjedimo mi. I sjedimo. I sjedimo. I još malo sjedimo. Pa se ja malo prošećem, govoreći dragoj majci da me želudac ubija. I još sjedimo. I još. I još sjedimo.

Jesam rekla da sjedimo?

Već smo lagano počeli pizdit, prošlo je sat vremena da ja sjedim na toj prokletoj HITNOJ, a da doktora još nema.

Doktor je eventualno došao, a zadržao me 3 minute. 3 jebene minute. Da su te 3 minute bile tako teške za izdvojit za nekog tko čeka, ne znam jesam li napomenula, na HITNOJ?!

I sad, taj isti doktor će, nakon što ministar Milinović počne provodit tu svoju bajnu reformu, za takav pregled naplatit 15 kuna. Znate, ja mu tih 15kn iz protesta ne bih dala, jer sam za to vrijeme, koliko sam njega čekala, mogla otić (autom) do 50km udaljene bolnice i vratit se natrag pregledana i s pruženom boljom pomoći.

Jebeš život u provinciji, ajmo u Ameriku.

Obama =)
Zasad čovjek izgleda pametan. Valjda nećemo za koju godinu, kao što kod Busha imamo bushizme, imati obamaizme. Ili barakizme. Who cares, uostalom.

Nisam jela ništa s okusom već 3 dana. Krasota. Pijem Reglane. Ne smijem vozit. Jupiiii. Ah, i ženski problemi me napadaju.

My life is brilliant!

Jel ima netko ideju što kupit dečku za Božić? Iako cijenim prijedlog kolegice iz razreda da to budu barem 2 kutije kondoma, uz to bi valjalo još nešto uzet, don't you think?

Idem sad. Nemam više inspiracije.


Post je objavljen 05.11.2008. u 19:20 sati.