Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acab1982

Marketing

ko je ubio 2pac-a

eporteri sumnjaju da je ubojstvo vezano uz East Coast - West Coast rivalstvo. Neki misle da je to možda povezano s bandama. Između navedenih imena su the Notorious B.I.G. i Mobb Deep (obojica su upletena u otegnutu svađu s Tupacom), Las Vegas Crips, Los Angeles Crips, čak i namještenici Death Row-a. Najmanje jedan član Bad Boya počeo je dobivati smrtne prijetnje i njujorška d iskografska kuća je otkazala koncerte nekih svojih umjetnika. “That this is gang-related is still pure speculation,” rekao je narednik Manning. “We have to run by facts.” Cjelokupnoj Death Row organizaciji, po izjavi jednog namještenika, je naređeno da šu ti. LVPD, frustrirana zbog nedostatka suradnje s Tupacovim taborom, obratila se javnosti. “The problem is a lack of forthrightness,” rekao je Manning, teško skrivajući gađenje. “It amazes me when they have professional bodyguards who can’t even give an ac curate description of the vehicle.” U međuvremenu nitko ne može naći Knighta koji je pušten iz bolnice sa manjim ozljedama glave. U traumatološkom odjelu se meditira i moli. Tupacova teta, Yaasmyn Fu la, visoka žena, miče naočale i briše svoje suzne oči. “I’m just really, really tired,” rekla je tiho. Afeni Shakur, 50, žena male građe, ali goleme gracioznosti, izgleda otprilike isto. Bivša članica Crnih Pantera koju Tupac zove Mama izgleda kao da na s vojim malim ramenima nosi težinu cijeloga svijeta. Posjete su uskoro gotove i ona se vraća u hotel na sat-dva nemirnog odmora. 2Pac je još uvijek u kritičnom stanju. Članovi obitelji tiho ulaz e u plavi Chrysler. Jedan je stariji čovjek zagrlio Afeni i ona se tužno naslanja na njega dok auto odlazi.

dr. Dre, 2PAC, Snoop dog, Eminem, 50-Cent kakav bi to bio sastav da je ziv Shakur i da jos postoje West Coast i East Coast.
Medjutim za Shakurov uspjeh najzasluzniji je Dr.Dre koji je pisao vecinu njegovih pjesama. veliki prijatelj sa Shakurom bio je i Snoop dog koji se nakon smrti 2Pac-a obavezo da ce se osvetiti njegovim ubicama. Danas se vjeruje da je za smrt Shakura 'zasluzni' pjevaci sa East Coasta B.I.G., P. Diddy.

Post je objavljen 05.11.2008. u 18:31 sati.