Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

hocu u ameriku.. zasto??

ewo obama dobio mcCaina na produzetke iz slobodnih.. et sad je crnac predsjednik, neka ga.. covjek se cini zbilja u redu, onaj bijeli mi nekako pederasto izgleda.. oke necemo na kajli o pametnim stvarima..
u samom startu sam se upitao hoce li se White House od sada zvati Black House??? pa black bolje zvuci sigurno..
ugl, gledam taj Obamin govor, vidi se da covjek zna sto prica, ima drzanje, dobro je naučio sve napamet a opet pridodno pa malo amerika malo rat malo zenu spomene pa malo glad bjedu pa kineze japance pa djecu pa psa pa opet malo rat pa lijevo desno i onda se dize u zrak 20ak tisuca zastavica i to se maše kao blesavo vrišti, neka odlicno skladana muzika svira, majkemi protrnuo sam skroz..
SPEKTAKL..
uzmes kokice i gledas live prijenos biranja predsjednika.. toliko je zanimljivo.. ide čovjek tamo priča stoji, smedja govornica od mahagonija, američko ne previšenapadno plavi tepih, ugodan za oči, iza njega zid zastava i sve to obasjano nekom finom toplom svjetlošću.. čovjek je govorio a nije se ni oznojio.. a kod nas sanader 2 minute i mokar, nit zna šta priča ni o čem priča jos ga reflektori doslovno peku pred kamerama, koža cvrči, kvarca se laganini, kamerman prdi upada bazdi po alkoholu.. iza sanadera u kadar upada penzioner i vadi list kupusa i kontejnera..
ima to i kod njih naravno i gore nego kod nas, samo oni to upakiraju pa im se mi klanjamo "ameeeričkooo".. majstori su mora se priznat.. nek zvuci pederski al ja bi bio dio toga..
moj prank bi vrijedio vise da ga u marici napravim. e to bi bio posao.. al jos me uvijek jebu reflektori i nacin snimanja kod nas.. podhitno promijeniti standarde snimanja i kuteve snimanja i slikanja i joj sve u koš bacit i nove ljude zaposlit..
joj ameriko..

wedranowski


Post je objavljen 05.11.2008. u 17:34 sati.