Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

1. Turnir HSNL-a - Fortuna Fest

Čast mi je najaviti 1.TURNIR HRVATSKE STOLNONOGOMETNE LIGE - 16.11 (Nedjelja) - Fortuna (Strahoninec) - početak u 13:00 sati

• turnir u parovima + turnir 1na1
• 4 fa.bi stola
• kotizacija: 100kn po paru, 30kn za turnir 1na1
• neograničen broj prijava :)
• veliki nagradni fond

• organizatori turnira bi tako zamolili da se preko komentara na blogu najave igrači tj. ekipe koje dolaze nastupiti i braniti boje svojih klubova, gradova,sela, zemalja čak! :)

• posebnost turnira: Susret reprezentacija Hrvatske i Slovenije !!!


KAKO CEMO RADIT MAJICE ZA REPKU, NAPRAVIT CEMO I MAJICE ZA SVE OSTALE KOJI TO POŽELE - CRNA MAJICA S LOGOM NA PREDNJOJ STRANI - majice bi se plaćalo u nedjelju, a do tad bi bile i gotove.PA TKO POŽELI NEK NAPIŠE PREKO BLOGA I DOĐE NA TURNIR!!!
PS: POŠTO OVAJ POPIS TREBA BITI GOTOV DO PONEDJELJKA ZAMOLIO BI SVE DA BUDU KOLEGIJALNI I JAVE ČIM VEĆEM BROJU LJUDI - barem onima iz kluba. HVALA!!


da podsjetim: 16.veljače.2008. održan je prvi SLO vs. CRO reprezentativni susret za reprezentaciju su nastupili : Zec, Dačo, Stojko, Ivo, Tihi, Antonio, Mary i Ana s rezultatima:

David vs. Ivo - SLO:HR =(5:2) = 1:0
Adriana vs. Mary - SLO:HR =(0:5) = 1:1
Silvo vs. Dačo - SLO:HR(4:5) = = 1:2
Kocka vs. Antonio - SLO:HR =(0:5) = 1:3
Arh i Vidi vs. Ivo i Stojko, - SLO:HR(1:5) = = 1:4
Adriana i Petra vs. Mary i Ana - SLO:HR =(5:4) = 2:4
David i Silvo vs. Zec i Dačo - SLO:HR =(5:4) = 3:4
Kocka i Rok vs. Antonio i Tihi - SLO:HR =(4:5) = 3:5

finalno::: SLOVENIJA 3 - HRVATSKA 5

Prvi je prijedlog zasad da se ovdje na blogu komentarima održi glasanje za ekipu koja bi ušla u reprezentaciju: igra se tih 8 tekmi: 3 pojedninačna meča - muški, 3 meča u parovima - muški, 1 meč parova - cure, 1 meč pojedinačno - cure - tako da bi u kvotu od 6+2 trebalo uzeti i barem 3 igrača koji mogu stvarno dobro i odigrati 1na1.

znači: svatko od Vas bi bilo dobro da iskombinira 6+2 ekipu (u žensku očito ulaze Mary i Ana, ..ili? jer nam drugih sad nema) i naglasi koji bi igrači odigrali zajedno i koji 1na1 .. il već kako poželite. glasanje uzimamo u obzir tek kad brojka prodje neku poštenu razinu - zato počnite odmah!

Drugi prijedlog je eto - da se bira izbornik koji bi na dan turnira po rezultatima, povijesti, zaslugama i možda ponajviše - igrom kroz skupine na samom turniru - birao reprezentativce!
ps::
Turnir u Pančevu (Srbija) ovaj vikend otpada - premješten je na sredinu 12. mjeseca.


Post je objavljen 04.11.2008. u 16:22 sati.