Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatiopoznatima

Marketing

Kid Rock

(Kid Rock lijevo)

Kid Rockov album Rock'n'Roll Jesus i single "All Summer Long" postali su jedni su od najvećih ovoljetnih hitova. No, treba naglasiti kako se to dogodilo bez da su fanovi bili u mogućnosti skinuti LP ili pjesmu s američkog iTunes-a s obzirom da je Rock žestoki protivnik "downloada" i internet piratstva!
Evo njegove izjave: "Kažem mojim ljudima da mi nikad ali baš nikad ne govore 'to je sad in, svi to rade pa bi mogli i mi'! Šta...sad su svi na 'iTunes-u' pa moram i ja. E ne moram....sjećam se dok sam bio klinac..kad bi čuo pjesmu koja mi se sviđa, sjeo bi u autobus, otišao bi do Detroita, platio 2,5 dolara za prijevoz te bi još hodao oko kilometar da dođem do hip-hop CD shopa te kupim novu ploču Erica B.-a i Rakima. To znači da ljude ne možete spriječiti u nakani da nabavi ono što žele ako je to dostupno na bilo koji način".
No, predsjednica Atlantic Recordsa, Julie Greenwald, kaže kako će Kidov Rock'N'Roll Jesus uskoro biti dostupan digitalno u Americi preko Amazona, walmart.com, Rhapsody i bestbuy.com.
Od ostalih vijesti spomenimo kako je Kid zajedno s Twisted Brown Trucker bendom snimio novu pjesmu za potrebe reklame Nacionalne Garde.
Stvar će u cijelosti biti dostupna za download sa službenih stranica Garde. Također, Kid planira na tržište lansirati cigarete i pivo sa svojim imenom.

Post je objavljen 04.11.2008. u 14:38 sati.