Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Dvije promocije u Booksi : Antonija + Nina



Booksa poziva na dvije promocije :



- predstavljanje knjige pjesama 'Lako mi je biti lošija' Antonije Novaković, ovogodišnje dobitnice nagrade Goran za mlade pjesnike.

O knjizi će u zagrebačkoj BOOKSI 04.11.2008. u 20:00 uz autoricu govoriti Tvrtko Vuković, predsjednik Goranovog proljeća, Ivica Prtenjača, Marko Pogačar i Branislav Oblučar.

Pjesme Antonije Novaković pročitajte ovdje

*******

Vrlo brojno i šaroliko društvo u Booksi će 05.11.2008. u 20:00 predstaviti knjigu 'Lea ide u Hollywood' autorice Nine Mimice u izdanju Naklade Baobab.

O knjizi će govoriti izdavačica i urednica Vivijana Radman, teoretičarka književnosti Tatjana Peruško, producentica i glumica Sanja Vejnović, novinarka Snježana Vukić i autorica Nina Mimica. Ulomke iz knjige, uz autoricu, čitat će glumci Nađa i Filip Nola, a jedan od likova romana (plesačicu sambe na karnevalu u Riju) otjelotvorit će plesačica suvremenog plesa Ana Šaškor.
Na promociji će premijerno biti prikazani ulomci iz filma 'Mathilde' redateljice Nine Mimice, u glavnim ulogama kojeg nastupaju Jeremy Irons i Miki Manojlović. Rad na tom filmu poslužio je kao okosnica romana te su, u tom smislu, Irons i Manojlović likovi iz romana.

Opširnije o knjizi 'Lea ide u Hollywood' na ovome linku







Post je objavljen 04.11.2008. u 02:05 sati.