Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acmilancroatia

Marketing

Pato: Možemo do duple krune

Photobucket
Mladi 19-godišnji brazilski napadač Milana Alexandre Pato s veseljem gleda prema nedjeljnom derbiju s Napolijem i otkriva koji su prema njegovom mišljenju klupski dometi u ovoj sezoni...

Nedjeljni večernji termin (20.30) donosi derbi 10. kola talijanskog prvenstva na San Siru između trećeplasiranog Milana i drugoplasiranog Napolija.

Pato je upravo u pobjedi protiv Napolija 13. siječnja ove godine u svom debiju u Seriji A zabio i prvi gol. Sada se nada jednakom uspjehu.

- Jedva čekam da utakmica započne. Moj debi u Milanovom dresu bio je upravo protiv Napolija i bilo je to fantastično iskustvo. Napoli ima izvrsne igrače poput Lavezzija i Hamšika, ali mi u momčadi imamo tri dobitnika Zlatne lopte i zato vjerujem u pobjedu – izjavio je Pato za Gazzettu dello Sport i dodao da je momčad dovoljno jaka da ostvari visoke ambicije zacrtane uoči početka sezone.

- Ciljevi momčadi su osvajanje “scudetta” i Kupa UEFA-e i vjerujem da smo sposobni to i učiniti – završio je Brazilac, koji je ove sezone u Seriji A dosad zabio dva gola.


Post je objavljen 03.11.2008. u 11:27 sati.