Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acmilancroatia

Marketing

Galliani: Nadam se da ćemo s Beckhamom imati bolan rastanak!

Photobucket

Milanov izvršni direktor Adriano Galliani potvrdio je da s Davidom Beckhamom nije bilo moguće sklopiti ugovor o trajnoj suradnji…

Beckham bi se, prema najava iz Milana, tom klubu trebao priključiti 7. siječnja. Milan će bivšu zvijezdu Manchester Uniteda i Real Madrida dovesti na posudbu, a još nije utvrđeno koliko će taj ugovor trajati. Beckham je govorio da će se vratiti u svoj klub LA Galaxy do početka nove sezone američkom prvenstva, krajem ožujka…

- Nikada nije bilo riječi o potpisivanju trajnog ugovora. Takva opcija nije moguća jer Beckham ima ugovor s LA Galaxyjem, koji ga ne želi pustiti – izjavio je Galliani.

Kaže da Beckhama dovode u Milan iz nogometnih, a ne komercijalnih razloga, ali je ipak priznao da marketinška služba Milana već naveliko proučava kako profitirati od dolaska nogometaša koji je za englesku reprezentaciju odigrao 107 utakmica.

- Nadam se da ćemo po isteku ugovora o posudbi imati bolan rastanak s Beckhamom. To bi značilo da je svoj posao u Milanu odradio dobro – zaključio je Galliani.


Post je objavljen 03.11.2008. u 11:24 sati.