Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/artificiallife

Marketing

Little bunny

Još uvijek budem malo zabezeknuta kada skužim da imam cijeli vikend slobodan i da vikendom ne moram raditi. Da ne kažem da sam u petak došla na posao, još sam namjeravala ostati dva sata duže, kadli me tamo dočeka mail da se taj dan radi skraćeno, do 14h. Woooo. I tak. Male stvari vesele čovjeka.

A kad smo kod malih stvari koje vesele čovjeka - već neko vrijeme želim nešto rukotvoriti. Čisto jer dugo nisam. I unatoč svemu prečem što sam imala za raditi (ima jedna pjesma koja već dve godine (!!) čeka da bude napravljena), odlučila sam napraviti jednog zekana. Skužila sam da fakat volim imati ideje i volim ih osmisliti i volim započeti, ali ako onda sam rad traje više od 10 minuta, sve skupa mi postane napor. Zašto nešto ne može biti gotovo samim time što si to u glavi zamislio? I voila - imaš gotov proizvod pred sobom :) Ipak sam ustrajala i dovršila zeku, mislim da ću ga pokloniti frendu na poslu, za klinca. (naknadno sam dodala još jednog zeku - žutog - njega sam poklonila frendici s posla za budućeg klinca :) )


Groblja su ovih dana po noći baš dirljiva.

Sunce u nedjeljno jutro je super super super.

Danas sam pročitala Dr. Seks od T. C. Boyla. Prilično mi se svidjela zamisao koja iskorištava stvarnu povijesnu ličnost Dr. Kinseya i njegova seksološka istraživanja i oko nje gradi fiktivnu priču pričanu iz kuta "jednog od njegovih suradnika". Dojam o knjizi - korektno.

Ovaj vikend gledao se (odličan) film "To kill a mocking bird":



Post je objavljen 02.11.2008. u 20:39 sati.