Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/siempreconferni

Marketing

Todo está perdido

Teško je išta reći...
Opet, nisam se predala niti 6 krugova prije kraja, nadala sam se i vjerovala do zadnjeg trena kao što to uvijek činim.
Molila sam za neko čudo...i ono se stvorilo...čovjek koji je prije nekoliko tjedana oduzeo dvije stvari Fernandu, danas je spasio onu treću, zadnju...Oduzeo je jednu jedinu stvar koju sam željela da nikada ne bude u rukama sadašnjeg prvaka, a to je njegova titula.
Toliko sam se nadala, toliko sam željela da ovaj čovjek ne uzme naslov. Ova 3 kruga prije kraja su bila jednostavno veličanstvena. Samo se još na ekranu trebalo prikazati broj 6 pored njegovog imena, ali ne umjesto toga broj 5, opet taj broj 5, taj broj koji je nekada bio sretni, ovaj put je bio najgora moguća opcija.
Mogla bi sad tu izražavati svoj bijes, ali nisam bijesna, mogla bi pisati one poznate rečenice naših "rječitih" komentatora poput "Katastrofa...Ovo je nevjerojatno...Što se dogodilo..." vjerujem da se mnogo ljudi to pita u ovom trenutku. Ja jednostavno nemam snage. Nemam snage trošiti riječi na novog prvaka, ne želim trošiti riječi na osobu koja u sebi nema apsolutno ničega dostojnog moralne osobe, sportaša i vozača. Ne želim naći mjesta uopće da izgovorim ime osobe koju ne cijenim ni pod koju cijenu.
I ova bitka je izgubljena...

Felipe Massa, vozač kojeg oduvijek simpatiziram i bilo mi je užasno teško i zbog njega gledati sliku kako prekriva oči s rukavicama kroz kacigu, nema dileme, zaslužio je titulu, odvezao je besprijekorno utrku, učinio najviše što je bilo u njegovoj moći, drago mi je zbog svih onih Brazilaca, koji vjerujem da u njemu žele gledati ili barem gledaju neki dio onoga što su nekada u svojem najvećem heroju.
Zaista se mogu ponositi njime, i vjerujem da se ponose.

Boli me ovaj naslov jer je nezaslužen, dobiven na pladnju, jer ga posjeduje on. Boli me što moram brisati ovdje na blogu jednu titulu, jedan rekord, nešto do čega je Fernandu bilo stalo, ali najviše boli jer je sve to uzeo baš on, baš on.

Photobucket


We did everything we could, my friend...



Post je objavljen 02.11.2008. u 20:21 sati.