Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acmilancroatia

Marketing

Beckham: Milan je jedan od najvećih klubova na svijetu

Photobucket

Superpopularni engleski nogometaš David Beckham izjavio je da je počašćen mogućnošću da zaigra za Milan, koji je nazvao jednim od najvećih svjetskih klubova...

Iako još posao nije definitivno dogovoren, Beckham će, čini se, od siječnja do kraja ožujka igrati igrati na posudbi na San Siru.

- Jedan od glavnih razloga zašto želim trenirati i igrati za momčad Milana u narednih nekoliko mjeseci je taj što za to vrijeme traje pauza u MLS ligi, a moje tijlo nije naviklo na toliko odmora – izjavio je Beckham na svojoj internet stranici.

- Milan je jedan od najvećih klubova na svijetu. Imao sam tu privilegiju igrati za jedan od najvećih engleskih klubova, za jedan od najvećih španjolskih klubova i sada mi se pruža prilika igrati za jedan od najvećih španjolskih klubova.

- Bit će mi ogromna čast igrati uz velikane poput Kake, Ronaldinha, Seedorfa i jednog od najvećih svih vremena, Paolom Maldinijem. Samo treniranje s takvim veličinama je velika stvar.

- Međutim želim istaknuti da moj vjerojatni dolazak u Milan ne znači da napuštam SAD. Ja sam i dalje igrač LA Galaxyja s kojim želim sljedeće sezone osvajati trofeje.


Post je objavljen 02.11.2008. u 19:27 sati.