Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanchy17

Marketing

Portuglaski reprezentativac Cristiano Ronaldo ne libi se reći kako bi upravo on trebao primiti FIFA-inu nagradu za najboljeg nogometaša godine...

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo ovog je vikenda ponovno zablistao u dresu Manchester Uniteda tako što je postigao dva pogotka protiv Hull Cityja... U sedam utakmica po povratku nakon ozljede Cristiano Ronaldo je postigao šest pogodaka, te je dva puta asistirao, što govori koliko se dobro osjeća u Manchesteru. Madridski Real se još uvijek nije ohladio od mogućnost dovođenja ponajboljeg svjetskog nogometaša, no izgleda kako će aktualni europski prvak s Old Trafforda učiniti sve da ga zadrži. Po navodima News of the Worlda Manchester je spreman povećati tjednu plaću Ronaldu sa 120.000 na 150.000 funti čime bi Portugalac postao najbolje plaćeni igrač u povijesti engleskog Premiershipa.
- Mislim da moramo napraviti sve kako bi zadržali Ronalda, ali ne moramo biti agresivni oko toga. Stvari će se rasplesti krajem ove sezone. Sada smo s mislima na utakmicama - rekao je trener Alex Ferguson i dodao:
- Naredno ljeto će odgovoriti na sva pitanja. Iskreno, mislim kako bi mogao ostati s nama još tri naredne godine.


Post je objavljen 02.11.2008. u 19:09 sati.