Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Molba - zamolba (za one iz Pule i okolice)

Znam da su danas Svi sveti, da svi pišu o grobljima, krizantemama, pokojnicima i bla bla....

Ja imam nešto sasvim drugo: željela bih pomoći jednoj mojoj prijateljici. Živoj živcatoj, ali u nevolji.

Zato svi oni što živite u Puli i okolici - pozor: možda ste baš vi osoba koja zna drugu osobu kojoj je potrebna:

- jednu mlada (još joj nisu izračunali penziju) penzionerka za rad od 4 - 5 sati
- ne traži puno novaca
- mogla bi raditi posao dostavljača, kuharice kave, čistačice, pisati dopise (kompjutorski pismena žena!)....

Ma ovo je sve ozbiljno. Jedna moja frendica je otišla s poticajnim mjerama prije godinu dana u (pred)penziju i pošto joj se sin jedinac još davno odselio u Pulu, prodala je stan u našem kraju, kupila apartmančić u blizini Pule i odselila se u novi kraj.

Sad je u bedu iz više razloga: osim što je otišla od svog života i svih svojih prijatelja, poznanika, (doduše dalje) rodbine i kolega iz naših krajeva, ostala je na nekim mizernim novcima, a upucala se u apartman u okolici grada - traktori, poljoprivrednici i ostalo domaće življe je nešto što nije očekivala od svog penzionerskog života. Zašto nije našla nešto u urbanom dijelu grada i zašto to još uvijek ne učini - nećemo komentirati.

No, mislim da bi se takav jedan profil radnika - a žena je totalno moderno nastrojena i "opičena" - onako pozitivno, služi se kompjutorom, zna komunicirati s ljudima (cijeli život je radila uredski posao), a sada joj nedostaje društvo, razlog za ustati iz kreveta i nešto novaca, pa bi bilo jaako lijepo kad bi pronašli nešto "pametno" da ju izvučemo iz te situacije!!

Zato, razmislite dragi ljudi, nazovite svog susjeda - privatnika, tetu u Puli ili ste sami voljni upustiti se u ovu avanturu!!

Please!!!!

Post je objavljen 01.11.2008. u 17:32 sati.