Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

POSLANA PRIJAVA PREDSJEDNIKU IZVRŠNOG ODBORA UDRUŽENJA DRUGIH LIGA

Danas (01.11.2008.) smo elektronskom poštom poslali našu PRIJAVU - Obavijest predsjedniku Izvršnog Odbora Udruženja Drugih liga , gospodinu Hrvoju Kekezu.
Evo u cijelosti donosimo Prijavu - Obavijest



MNK MARTINOVKA
Zagreb , Mrežnička 15
Tel/ 01-6171-761


HRVOJE KEKEZ
Predsjednik Udruženja 2.HMNL
Mail: keko1967@net.hr
Zagreb, 31.10.08.

Predmet : Prijava - Obavijest

Poštovani ,
Nakon našeg jučerašnjeg telefonskog razgovora i vašeg zahtjeva da vam sve te navode pošaljemo putem elektronske pošte ma mail : keko 1967@ net.hr to i sada činimo.

1.- Prijava protiv Povjerenika lige :
a)- zbog podnošenja disiplinske PRIJAVE (Glasnik 2 /13.10.08.)protiv našeg kluba disiplinskom sucu jer nije klub platio KOTIZACIJU (1000kn) za prvi dio sezone, iako je obaviješten prije početka prvenstva od našeg kluba kada ćemo izvršiti uplatu ( u studenom mjesecu 2008.).
b)- zbog naredbe pod prijetnom kazne(19.10.08.) da na utakmicu 3.kola Orkan – Martinovka klub domačin mora sve pripremiti za odigravanje utakmice i delegirani suci (Vukušić i Jureša) moraju doči kao i delegat (Paltrinieri) uz napomenu ako naš klub dođe mora pokazati uplatnicu o plačenoj kotizaciji ako ne pokaže nema utakmice. Iako je naš klub sve klubove kao i vodstvo lige (Povjerenike i ostale) obavijestio(17.10.08.) da neće doći na utakmicu i neka se ne vrši organizacija (da se ne rade troškovi) i istupa iz lige radi nepropisne SUSPENZIJE KLUBA od strane Disiplinskog suca a na temelju PRIJAVE Povjerenika lige.
c)- zbog registracije(Glasnik 3/20.10.08.) neodigrane utakmice 3:0 bb za Orkan
d) – zbog podnošenja(Glasnik 3 /20.10.08.) disiplinske PRIJAVE protiv našeg kluba Disiplinskom sucu, zbog nedolaska na utakmicu 3 kola.
--- NAKON ODLUKE DISIPLINSKOG SUCA DA OPOZIVA SUSPENZIJU i NAKON TOG OPOZIVA SUSPENZIJE NAŠ KLUB PRISTAJE NA NASTAVAK NATJECANJA U LIGI
a)- Povjerenik potvrđuje da neodigranu utakmicu registrira 3:0 bb za Orkan
---- Nakon odigranog 2 kola naš klub je u zapisnik izjavio da će službene osobe na utakmici (delegata i suce ) platiti putem žiro računa . To je i učinio drudgi dan.
a)- Povjerenik podnosi(Glasnik 3/20.10.08.) disiplinsku PRIJAVU protiv našeg kluba Disiplinskom sucu da nismo platili službene osobe što nije točno (uopće se ne informira kod kluba ili službenih osoba.
b)- daje obavijest (20.10.08.)na PORTALU 2.HMNL-sjever i Glasniku 3 /20.10.08.) : kako zahvaljuje svim klubovima što su platili kotizaciju osim MARTINOVKI koja nije platila. Time želi blatiti naš klub .
POVJERENIKU SLUŽI TAJ PORTAL DA NAŠ KLUB BLATI TAKO DA SE STEČE DOJAM KAKO SMO MI KLUB KOJI SE NE DRŽI PROPISA A ON JE POVJERENIK BEZ GREŠAKA.

1.-Zahtjevamo da Povjerenik objavi Glasniku i Portalu o opozivu SUSPENZIJE (da je pogriješio disiplinski sudac ) i da nije smio Povjerenik podnjeti prijavu (pogriješio) zbog neplačanja kotizacije jer se kotizacija treba platiti do kraja prvog djela prvenstva .
2.- Zahtjevamo da poništi odluku o 3:0 bb za Orkan i odredi da se odigra utakmica u prvom slobodnom terminu ( jer nije naš klub kriv ) i to objavi u Glasniku i Portalu
3.- Zahtjevamo da objavi u glasniku i na portalu da je krivo podnio disiplinsku prijavu protiv kluba zbog neplačanja službenih osoba i da je odmah plačeno drugi dan poslije utakmice.
4.- Zahtjevamo da se u Glasniku i na Portalu ispriča klubu zbog one njegove „ZAHVALE KLUBOVIMA KOJI SU PLATILI KOTIZACIJU“ osim Martinovke.
U vezi Povjerenika suđenja :
-----Molimo da se ga upozori da nam na utakmicu u Zagreb ne šalje suca iz Petrinje jer se povečavaju troškovi .

Prijavu protiv Disiplinskog suca :
1.- Donio (13.10.08.) odluku o SUSPENZIJI kluba – što je protivno propisima i D.P. HNS
2.- Donio (27.10.08.) i odluku o kazni klubu OPOMENA – što je protivno D.P. HNS i propisima

NA VEB STRANICI (www.uprava.hr) Udruge – registar udruga , može se lijepo pročitati tko je tko u malonogometnim klubovima u HRVATSKOJ pa tako lijepo piše :
1.- da je naš Disiplinski sudac Ljubomir Puljić predsjednik kluba koji se natječe u 2HMNL-sjever
MNK“ZAGREB-PULJIĆ“
2.- da je naš Povjerenik lige Zoran Dodig tajnik u klubu koji se natjeće u 2.HMNL-sjever MNK“ZAGREB - ZAPAD“
Da nisu oni na tim funkcijama onda bi bilo to ispravljeno i zato smatramo da oni nemogu obavljati te funkcije (disiplinac i povjerenik) jer tako piše u propisima HNS-a. Molimo da se to ispravi i izaberu novi Povjerenik i novi Disiplinac.



Primite športski pozdrav !

m.p. Pred.kluba – L.Pristovnik (s.r.)






Post je objavljen 01.11.2008. u 14:00 sati.