Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crazyhpfan2

Marketing

Malo novosti

Ewo mene...vise ne znam kaj da pisem pa ewo nesto malo o njima...uživajte


Daniel RadcliffeImage Hosted by ImageShack.us

Zvijezda "Harryja Pottera", naime, pati od dispraksije, neurološke bolesti koja utječe na koordinaciju pokreta, a bolesnika nekad sprječava u svakodnevnim stvarima, kao što su penjanje uz stepenice ili vezivanje vezica. "S tim se nosim i više nego dobro", otkrio je medijima mladi glumac.

Prema riječima neurologa Davida Yongera, Daniel Radcliffe pati od blagog oblika bolesti, jer mu teži oblici ne bi dopuštali da se bavi glumom. "Riječ je o bolesti koju Daniel nikad nije skrivao. Hvala Bogu, on ima blagi oblik bolesti i najgore što mu se događa jest da ne može vezati vezice ili pak da ima jako ružan rukopis"...

skinuto s indexa..
To mozda nije tocno al ko zna...ljudi vise ne znam kaj da pisem pa ewo nesto malo o njima

Glumac Daniel Radcliffe želi glumiti transvestita u svom sljedećem filmu.

Radcliffe, zvijezda ''Harryja Pottera'', priznao je da bio htio glumiti takav neobičan lik jer bi mu omogućio da nosi žensku odjeću i našminka se. Istaknuo je kako bi takva uloga bila najbuntovnije što je ikad učinio.

- U svojim ulogama želim pokazati divlju stranu koju nemam potrebu iskazivati u svom privatnom životu. Sviđa mi se što sam drugačiji od svojih vršnjaka i što me zanima poezija - naglasio je Daniel.

Mladi je glumac trenutno sam i kaže da mu djevojka ne treba jer je prezaposlen. Iz priča svojih prijatelja koji imaju cure zaključio je da veza oduzima previše vremena.

skinuto s javno

Emma Watson
Image Hosted by ImageShack.us

Emma Watson počela se družiti sa zločestim curama Hollywooda - na Tjednu mode u Parizu Diorovu reviju pozorno je pratila iz prvog reda u društvu kraljice striptiza i burleske Dite Von Teese, Lily Allen i Katy Perry što je uzrokovalo cijelu pomutnju među paparazzima, koji dobricu Emmu nisu očekivali u ovoj, za nju neobičnoj, kombinaciji. Otkako je Emmu zadesila slava, postala je često lice na društvenim događanjima u rodnoj Britaniji, ali i izvan nje - samo nekoliko tjedana nakon što je potpisala ugovor s modnom agencijom Storm, koja bi se trebala brinuti za njezin imidž u javnosti, 18-godišnja Emma Watson dobila je unosni ugovor s modnom kućom Chanel, čije je novo zaštitno lice. Ljepotica iz filmova o Harryju Potteru na toj je časnoj (i masno plaćenoj) dužnosti zamijenila Keiru Knightley, koja je godinu dana u cijelom svijetu poglede plijenila na plakatima na kojima grudi pokriva crnim šeširom

skinuto s index

Rupert Grint
Image Hosted by ImageShack.us

Rupert Grint, koji se proslavio kao Ron Weasley, odlučio je krenuti putem svog popularnijeg kolege Daniela Radcliffea i skinuti se u novom filmu Cherry Bomb.


Grint, koji se požrtvovno prihvatio posla snimanja seksi scena s kolegicom Kimberly Nixon, očekuje da će šokirati publiku svojom novom ulogom.

Naime osim što se skida, Grint u filmu Cherry Bomb pada na šarm nove djevojke Michelle (Kimberly Nixon) kojoj ne može odoljeti ni njegov najbolji prijatelj Luke (Robert Sheehan). A pravi problemi počinju kada istinski poremećena Michelle uspijeva manipulirati prijateljima i natjerati ih da za nju rade zbilja bolesne stvari. Iz vrlo uznemirujuće priče samo jedan od mladića izlazi živ.

Rupert je rekao za BBC kako je njega ova filmska priča oborila s nogu.

"Zbilja mi se svidio scenarij i htio sam napraviti nešto drugačije od Harryja Pottera. Bio je to pravi izazov", rekao je Grint koji je u 19. godini odlučio pred ekranima pokazati svoje mlađahno tijelo.

skinuto sa neta

To bi bilo sve.........pozz

Post je objavljen 01.11.2008. u 14:16 sati.