Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tyche

Marketing

Halloween !!!

Samo jos par recenica - ujutro - prvo frustuk, onda na put!

Poslijepodne smo ostavili Maggie u psecem hotelu, odnijeli smo njen krevetic, tepih, igracke, hranu, obleku, povodac i glodalice.
Mjesto je uredno, cisto i fino sredeno, pasa svih vrsta, boja, klempavoca, repastoca, dlakavoca i velicina - ali s jednim zajednickim nazivnikom - kad smo usli svi su lajali i larmali koliko im je dragi Bog snage dao!

Maggie je smjestena u jedan od unutrasnjih grijanih boxova - prvi susjed joj je jedan mali jadnoizgledajuce potisteni bijeli Bishon koji je lezao u svojoj bijeloj kutiji s bijelim ogromnim cupavim tepihom ispred, a s desna joj je susjed uredni i ozbiljni Beagle s crvenim tepihom i velikim krevetom.

Box do njega su zajedno (valjda obitelj) ogromni Rigerback i tristadecibela drececa Chiuaua koja skace kao na federima u ogromnom neredu.
Cijeli je box bio prekriven ostacima, spuzvama i fufama pokojnog kreveta koji se rascepusan sirio prostorom u stotinu komadica - tesko je reci tko je tu od njih dvoje bio bolji majstor, ali od oba kreveta (velikog i malog) su ostali samo dronjci.

U vanjskim boxovima su smjesteni ogromni ovcari, Huskyji i Bernardinci.

Nadajmo se da ce sve proteci u redu i da ce Maggie preboljeti nas odlazak bez suvisnih suza - cmoljila je kad smo je ostavili, a ni meni nije bilo svejedno.
Ali - tamo u tom psecem hotelu bi je trebali setati, hraniti, timariti i paziti dok se mi ne vratimo s puta, nema nam druge.

Nakon toga smo u brisucem letu jos poobavljali par stvari i dovrsili kupovinu.

U bazi je kompletna ludaona, i staro i mlado je vani u kostimima i svugdje se ori glazba i smijeh. Narocito se raduju djeca.

Ovako je danas izgledalo osoblje u Commisary

Image000

Imalo se tu i zecica, i cicika, setale su medu policama i prave medvjedice, bilo je princeza - a i jedan Darth Vader je slagao salamu na policama - ali meni je najsimpaticnija bila ova vrijedna pcelica.

U bankovnom dijelu je bilo vec drukcije - dok je gospodin Gazda obavljao transakciju, upitala sam mladu bankaricu smijem li apslikati njezin kostim, na sto se ona rado odazvala.

Image010

Pa je onda jos poduzetno, kad sam rekla da mi slika treba za novi post na blogu - pokazala i cijeli kostim

Image009

Oni doduse ne slave Dan stednje na triestprvog kao sto se slavilo u mojoj banci gdje sam radila, a i mi nismo hodali ovako obuceni na taj dan ...

U bazi je veceras eksplozija veselja, sve je puno djece i roditelja, ispred crkve se toci vruci caj i dijele krofne i razne druge slastice

Image011

Tu se peku kobasice i dijeli vruce vino za one preko 21 godine.

Image013

A ovdje je prostor samo za klince i klinceze, takav je i menu jela i pica - tu se dijeli okrijepa, a onda se ide od zgrade do zgrade i svaka vrata se otvaraju s dobrodoslicom - dijele se slatkisi!

Image012

Kostimi su fascinantni, od onih malenih do roditelja - svi su u djiru!
Cak su i psi na ulicama - uglavnom s onim poslovicnim rogovima, ali bilo ih je par i u pravim kostimima.

I tako, ovo je bio samo brzinski osvrt, za vise detalja procitajte prosli post - i tamo je tematika bila Halloween .

Ostajte u dobru cerek


Post je objavljen 31.10.2008. u 22:11 sati.