Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

ODRŽAN RAZGOVOR SA PREDSJEDNIKOM I.O.UDRUŽENJA 2.HMNL

U četvrtak 30.10.08. oko 12 sati telefonski smo razgovarali sa Predsjednikom I.O. Udruženja 2.HMNL Hrvojem Kekezom i u polusatnom razgovoru upoznali smo predsjednika o svim problemima kluba koje imamo sa Vodstvom lige.
--- Upoznali smo ga o kontraveznoj SUSPENZIJI kluba radi KOTIZACIJE te OPOZIVU SUSPENZIJE te KAŽNJAVANJU KLUBA (opomena i izgubljen susret 3 kola za zelenim stolom 3:0 bb) , te našoj objavi o ISTUPANJA iz natjecanja te našeg OPOZIVA o istupanju .Nigdje nije objavljeno ( na Portalu 2.HMNL-sjever i Glasniku 2.HMNL-sjever) o OPOZIVU SUSPENZIJE i onda našeg OPOZIVA o istupanju iz natjecanja.
----Pokretanje PRIJAVE protiv kluba navodno da nismo platili službene osobe (a platili smo) . Te onda neobjavljivanje na PORTALU i GLASNIKU da je to bila kriva netočna prijava.
-----Objavljivanje netočnih i zlonamjernih podataka o klubu (kotizacija čestitke i zahvalnica klubovima , neplačanja službenih osoba i sl.) ,a koji nisu točni na PORTALU (www.malinogomet.INFO hr.) koji objavljuje podatke 2.HMNL-sjever.
---- Delegiranju sudaca jedino našem klubu koji su izvan Zagreba da imamo veće troškove . Dogovor bio da sude suci iz Zagreba.

Obavijestili smo ga o stanju u Vođenju lige :
- nepotizam klub povjerenik , disiplinac
- Povjerenik u upravi kluba koji se natjeće u ligi
- Disiplinski sudac Predsjednik kluba koji se natjeće u ligi
- Kažnjavanje kluba OPOMENOM bez točnog obrazloženja(Zagreb 1 i Martinovka)
- Pojedine Prijave se ne procesuiraju i neobjavljuje se da je odbačena ili da je u toku postupka
- Igranje igrača koji su igrali dvije utakmice u istom danu bez kazni (igrača i kluba)
- Obavijest povjerenika da delegati vrše neku provjeru lječnika (kako i kakvu ?) ali samo u našoj ligi
itd.
NEOBJAVLJIVANJE u glasniku ili portalu DA SE PRVI DIO KOTIZACIJE MORA PLATITI DO KRAJA PRVOG DJELA PRVENSTVA to vrijedi za sve drugoligaše u R.H.

Predsjednik nas je zamolio da sve to napišemo i pošaljemo mu elektronskom poštom na (keko @1967 net.hr).

Post je objavljen 30.10.2008. u 17:00 sati.