Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VATRA PROGUTALA SPISE

ŠABAC

Policija osigurava kuću u Šapcu u kojoj živi predsjednica suda Mirjana Pajtić. Stigle i dojave o podmetnutim bombama u jednoj prodavaoni u Vladimircima i Općinskom sudu u Šapcu.

Polupana sva stakla na zgradi Općtinskog suda u centru Vladimiraca, izgorio kompjuter, ostatak nagoreljih spisa, oštećena kancelarija predsjednice suda, spaljen službeni auto-epilog su požara koji je, za sada nepoznata osoba izazvala u ovom mjestu.Tri sata iza ponoći Miljana Stević koja živi u neposrednoj blizini zgrade suda, obavjestila je policijsku postaju u Vladimircima i vatrogasce da u dvorištu suda gori službeni auto. Šabački vatrogasci i policija su izašli na mjesto događaja i dok su gasili službeni auto marke „zastava“, primjetili su da iz zgrade izlazi gusti dim. Odmah su polupali prozore, ušli u zgradu i počeli gasiti požar.

Na mjesto događaja odmah su izašli predsjednica Općinskog suda Mirjana Pajtić, načelnik SUP-a Šabac Slaviša Spasojević, specijalna ekipa za očevide iz Policijske uprave i istražni sudac Okružnog suda Saša Knežević. Utvrđeno je da je nepoznata osoba razvalila vrata sa zadnje strane suda, ušla u zgradu i iz pisarnice uzela predmete iz krivične materije, odnjela ih u sudnicu broj 9 i zapalila ih. Uništena je oprema i kompjuter sa arhivom, zbog čega će mnogi predmeti biti rekonstruisani, ali je zahvaljujući brzoj akciji šabačkih vatrogasaca sprečena šteta većih razmera.Vatra je gorjela i u kancelariji predsjednice suda. .... detaljnije


Post je objavljen 31.10.2008. u 11:29 sati.