Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thekarambol

Marketing

Izvanredne vijesti

Sa zadovoljstvom vas možemo izvjestiti kako je nakon dugotrajnih pregovora napokon ostvaren transfer stoljeća i kako je nova urednica konačno potpisala za naš tim i preuzela ga u vrlo delikatnoj situaciji!

Svoju novu fotelju preuzela je odmah i vrlo skoro, čak puno prije nego možete i zamisliti, vidjet' ćete i osjetiti zorno, njenu čvrstu ruku na djelu!
Hvala staroj urednici još jednom, a živjela nova!

v.d. unerednica

Fala draga,

kis! kis!
Znaš da će mi nedostajat naše ispijanje kavice na špici, a još više manikiranje nožnih prstiju i depiliranje dlaka na prsima...pardon nogama. Jedva čekam da se vratiš i ponovo me zamjeniš.
Znaš, još nisam obavila sve plastične, a upravo sam se vratila sa plastične di mi je doktor Schwainefreundlochmlochavi iz Beča uspješno obavio iz trećeg pokušaja (prva dva nisu bila uspješna) podizanje guzice pa mi je tako sad guzica uspješno podignuta do ramena s leđne strane. O istom trošku sam uspješno obavila i ugradnju treće sise kod pupka pošto nisam imala novaca za podizanje dvije originalne te sam ovu treću i srednju spustila u visinu ove dvije. Znam da je ovo komplicirano za razumjet, ali tako je to kod nas žena treće dobi.
Kad skupim 2 000 000 eura podiću ih sve tri na normalnu visinu, možda malkice višlje.
Pa bi te ja zato molila da se što prije vratiš, jer moram uskoro ići i na liposukciju bedara.

kis! kis!

v.d.d. unerednica na privremenom neradu


Post je objavljen 30.10.2008. u 17:52 sati.