Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakira31shaki

Marketing

ROĐENDAN!!!!!

E ljud meni danas rođendan donosim bombone u školu, weeeeeeee!!!!
Pa tak da sretan mi riđendan!!
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us



Shakira ponovo pomaže!!
SAN SALVADOR - Kolumbijska pjevačica Shakira pozvat će danas predsjednike latinoameričkih zemalja na pokretanje regionalne kampanje za prikupljanje novca za siromašnu djecu njihovog kontinenta.

Pjevačica će na summitu latinoameričkih lidera u El Salvadoru govoriti o rješavanju problema gladne i neobrazovane djece, posebno u svjetlu aktualne globalne ekonomske krize.

'Teška vremena čekaju Latinsku Ameriku. Tisuće i tisuće djece će umrijeti ako vlade ne riješi problem nedostatka hrane tijekom ove krize.'

'U zemlji u kakvoj sam ja odrasla, kad se dijete rodi siromašno, umre siromašno. Ali fascinira me činjenica da se obrazovanjem mogu izmijeniti životi - taj ciklus siromaštva može se okončati.', objasnila je Shakira.

U Latinskoj Americi oko 35 milijuna djece živi u siromaštvu, sa malo ili nimalo pristupa odgovarajućoj prehrani i obrazovanju. Ulaganje u jedno godinu osnovnog obrazovanja djeteta može povećati njegove kasnije prihode za čak 20 posto, rekla je Shakira.

Kolumbijska pjevačica, višestruka dobitnica Grammyja, društvenim se problemima bavi od 1997. godine, kada je osnovala humanitarnu organizaciju 'Bose Noge', nazvanu po njenom debi albumu 'Pies Descalzos'.

Shakira je sudjelovala i u pokretanju Fondacije ALAS - Latinska Amerika u akciji solidarnosti, koja stoji iza nove inicijative za pomoć djeci.

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 30.10.2008. u 09:26 sati.