Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rukometasica001155

Marketing

..NASLOV SE IZGUBIO U MECAVI SNIJEGA..

Evo i nas nakon duuugo vremena..svi ste napali da napišemo post pa evo nešta smo natipkale..opisat cemo vam naš munjeni razred..Ali samo cure..a vjerujte gore smo od deckiju..a sljedeci post ce biti o deckima..hahaha..
Pa evo krenut cemo od nas dvije..
Mi smo Monika i Zrinka volimo se puuno smijati,sprdati a posebno jednog primitivčića..govore da smo super..ahhh..naughtyglavom i bradom to smo nas dvije Zizy i Mony..hhh..smijehx)x) dalje..ide..
Biser Keka(Katarina)-ona je pukla ko kokica..luda,spaljena..tam caura neke gluposti pa se mi smijemo i kad nam je smiješno i kad nije da Keka neispadne glupa..hh..ali sve u svemu..super je..smokinsamo jede nešta..ispada kao da joj njeni nedaju da kod kuce jede..hh..njami
Lucija-ma njoj se svaki odmor sviđa neki drugi decko..aj da su neki komadi pa nebi niš rekle al gabriele teške..jbte..gora od Sare..hhh..nut
Anamarija-narkomanka..smokin(šala..pffff..)svaki odmor mora ispušit svoju cigaricu..ili kako ona kaže GOOOOORIM..de luda totalno..stalno pjeva..i kod nje možeš naci svakakvih deckiju.. Moooonika jel znaš tko je onaj ciigoo..???(pa naravno da zna al ime nije za javnost..)hh..smijeh
Joca(Josipa)-ajmee..ma ona je predobra..najljepša cura u razredu i najzgodnija..po našem mišljenju..danas trckara za jednim deckom,sutra za drugim..al nijednom ne prilazi..hhh..super curka..
Lidija-ko fol štreberica..sviđa joj se gradištanac iz njenih usta možeš cuti
samo psovke..super je..bila bi još bolja da manje psuje Boga i Isusa..smokin
Mateja-mala Toncica..haha..ima decka..psuje ko kocijaš..slika i prilika Lidije..po psovanju...zove nas GRADIŠTE CITY..al se samo Monika odaziva na to..
Barbara-štreberica..al zamalo..buahahahaha..spaljena u pi..materinu..ulizuje se svima..al ona nezna da ulizice nitko nevoli pa joj mi ovim putem kažemo.."BARBARA NITKO NE VOLI ULIZICE.."nitko je u raz baš nevoli pa tako ni nas dvije..ahahahha..
Andrijana-štreberica..predsjednica u raz i blagajnik..ima sve petice..al zalomi se nekad i koja cetvorka..cura je super..uvijek je tu da "POSUDI"koju kunu..hoce pomoc..nije ko neke..grrr..sve pet..
Valentina-pod odmorom se fataci sa deckima..a pod satom ko anđeo kao da je nema..ugl..vrag..s njom sam se nekako još i najbolja..ima decka..
Ivana K.-spaljena..smiješno prica..pa je sprdamo..pa nije ni cudno kad je iz Soljana..živcira nas..de neda mi se ni pisati o njoj..smijeh
Magdalena-s tom curom ako progovorimo ijednu rijec u šk..onda svaka nam cast..uopce nekomuniciramo s njom..maok je..valda..zaliven
Tihana-oooo..naša Ceranka..hhh..super je cura..trebale smo u ned u Cernu al nismo mogle doci..al evo obecajemo doci cemo drugi puta..hh..zna TINA zašto mi idemo u Cernu kod "Tihane"..hhh..
Nikolina-ceranka..nismo se neš sprijateljile s njom..ma oke je..cura na svom mjestu..
Marija K.-cura je super..malo malo se netko picka a mi otrcimo da vidimo tko je..a kad ono Marija i neka fazanka..ja i Mony smo joj rekle da ako nas netko bude htjeo pickat(a to bi se moglo i dogoditi,kako se ponašamo cudno što vec nismo i dobile..hhh..)da cemo zvati Mariju..Trebam te Marija da me braniš od batina..hehehehhehehe..
Ivana T.-super je..caura neke spike..ništa s nicim..oke je..
Marija.Č.-nju trebamo samo kad nam treba olovka ili šiljilo..uopce nepricamo s njom..s onim šiškicama izgleda kao da je pobjegla iz vrtica maslacak..hhh..
Iva V.-(crni decko u crvenoj majici)-znam da ti je drago što si ovo procitala..nju smo isto napisale iako neide s nama u raz da se nenaljuti..hhh..luda 100 gradi..gora nego u osnovnoj..iva..znaš da smo svi uz tebe..hh..
Tina-oo..mala Kopina..hh..ma de legenda..isss..sam d ajoš ideš s nama u smjenu ma bilo bi predobro..velika pusa..hh..
sry što je post dugacak al šta možemo kad nas ima puuuuno..
kak bi neki rekli ko rusa..hhh..
pozdrav:svim curama iz najboljeg 1F raz(kuhari i konobari),tini,ivi,ivoni,marku,neri,svima koje znamo i koji nas znaju..ups..pa tu se ubraja i onaj primitivčić..ahahah..i naravno pozdrav nama dvijema..
pusaaaa...









Post je objavljen 29.10.2008. u 20:50 sati.