Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sagittariusclassic

Marketing

...dernek...

...Na sada već kultnom, pomalo i mističnom mjestu, u šumarku južnih sunčanih padina Plešivice, tradicionalna spartanska brvnara našeg domaćina, karizmatičnog pustolova znakovitog nadimka Trap, ponovno je ugostila raznoliko, ali ipak srodno blogersko društvo...:)

...Naši sastanci, koje sada već možemo okarakterizirati višegodišnjima, događaju se ponekad jednom mjesečno, ponekad jednom u tri mjeseca, u vremenskim intervalima taman toliko učestalima da ne padnu u zaborav ali ni ne prerastu u zamornu rutinu. I to im daje "ono nešto", čaroliju vibre ljudi koji jedva čekaju da se ponovno neobavezno nađemo, ostavljajući bremenitu, traumatičnu svakodnevnicu vani na cesti, ispred ulaznih vratiju imanja...:)

...Ove subote, sakupilo nas se trinaest. Osim nas tradicionalista imali smo i neke nove drage goste, jednog domaćeg na privremenom radu u švici, jednu upečatljivu gošću koja nam je samo zbog derneka potegnula iz srca Dalmacije, te pravu pravcatu švabicu, oriđiđi berlinčanku koja je s nama već treći put!...:)

...Šarm naših okupljanja, malo je teže opisati. Sluša se rokenrol, pije se uglavnom šipon ( ovog puta kuhani, posebna formula sa egzotičnim korjenom ) a jede se uvijek fino i posebno, ponekad i sasvim nesvakidašnje. Ove subote nas je domaćin iznenadio briljantno spravljenom veprovinom a u neumjerenoj količini slastica i poslastica kojima nas "uništavaju" naše blogerice, ponovno smo raspamećeni parfeom...ah!...:))))) Pa ipak, osobno mislim da su ležernost i opuštenost, protkani neusiljenom iskrenim časkanjem, najveće vrijednosti naših okupljanja. Podatak da smo se počeli okupljati oko 14 sati a rastajati u 4 ujutro govori sam za sebe...:)

Za ugodan provod je sasvim dovoljno imati malo ljudskosti, ljubaznosti i duše...:)


Post je objavljen 29.10.2008. u 00:36 sati.