Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet

Marketing

Hrvatski FBI počeo s radom



Ne mogu, a da se ne osvrnem na ovu temu. Sjećate li se kad su najavljivali kako se otvara novi odjel policije koji će surađivati s USKOK-om i Državnim odvjetništvom?
Ako se ne sjećate evo jednog posta u kojem sam pisala o povlasticama koje će imati - HR FBI. To je bilo u veljaći ove godine.

Uglavnom, tada ta informacija nije baš najbolje primljena od strane hrvatskih državljana. Što će nam kontrola i ikakav FBI? Zašto bi država trošila tolike novce na otvaranje tog odjela? Zašto bi nas netko prisluškivao i znao gdje idemo i što radimo? Gdje je tu privatnost? Gluposti!
E pa naši političari su se izgleda ugledali na drage nam prijatelje Amerikance kojima već ronimo po crijevima.

Istina, tada nam FBI nije trebao, ali danas, kada se ljudi ubijaju na svakom koraku, kada se usred bijela dana smakne dijete neke poznate face ili novinar koji je volio pisati o "zabranjenim" temama, onda nam je itekako potreban FBI.
Kako bi na radiju rekli "Može se sutra dogoditi i vama".

Tko kaže da upravo političari ili kome je već u interesu da se potpuna kontrola uvede u državu, nisu ubili te ljude? Sada kad su posijali strah među pučanstvom, mogu bez problema otvoriti i 50 odjela hrvatskog FBI-a diljem lijepe naše, a danas će ti odjeli među narodom biti dobrodošli.

Kako su Amerikanci žrtvovali tisuće ljudi, policajaca i vatrogasaca 9. rujna 2001. samo kako bi mogli ić tražit ljude u pećinama kojih ustvari nema već su samo izlika narodu za odlazak u osvajanje. Izmislili su terorizam i rat kako bi uplašili narod koji će im za zaštitu dati i pare i podršku. Kakva zaštita ljudi? Nema tu zaštite, samo jedan veliki prljavi plan koji se vrti oko kontrole. Tko ima kontrolu ima i moć, a uz to dolazi debeli novčanik.
Nema ni kod nas ni terorizma ni borbe protiv mafije iz podzemlja. Pa neće se borit sami protiv sebe.


Post je objavljen 27.10.2008. u 23:09 sati.